FITXATGES CEVILASSAR 13-14

01.08.2013 22:54

AIRES RENOVATS: LES NOVES CARES DEL CEV

Res i menys per a què el Primer Equip engegui la pretemporada. Será el proper dilluns dia 5 d’agost al Municipal de Vallmorena. Allà, i sota les ordres de Pedro Quijada i Edu Reyes, seran  molts els jugadors que es presentaran per formar part d’una plantilla molt renovada. I és que en relació a la temporada anterior cal dir que l’equip verd i blanc no gaudirà de la presència de molts dels jugadors que han aconseguit fer història a l’entitat: molts dels què van aconseguir l’ascens a 1cat1 i la posterior permanència, per diferents motius, emprendran noves aventures lluny del Municipal. En aquest sentit Pedro Quijada i Edu Reyes s’han vist obligats a moure fitxa per cercar jugadors durant aquest període previ a la pretemporada. Ja durant el mes de juny es van realitzar entrenaments en els quals s’hi van poder observar algunes cares noves. Avui, a pocs dies que s’inicii la pretemporada, ja us avancem al web algunes d’aquestes cares noves.

 

Fitxatges per la temporada 13-14

 

  • Joan Molina (UE Vilassar de Mar – 3a Divisió)

Aquest va ser el primer fitxatge oficial que es va anunciar des del CEVilassar. De fet, l’única de les incorporacions que s’ha publicat, fins a dia d’avui, al web del club. Per saber tot el què significa la incorporació de l’Ex-Vilassar de Mar, podeu consultar l’entrevista exclusiva que li vam realitzar per anunciar la seva incorporació com a jugador verd i blanc.

 

  • Barry  (UE Vilassar de Mar – 3a Divisió)

Defensa central procedent de la UE Vilassar de Mar (3a Divisió). Vam tenir la oportunitat de poder compartir uns minuts amb ell al Municipal de Vallmorena i cal destacar, de les seves paraules, la gran il·lusió que té dipositada en aquesta nova aventura i el perquè d’aquesta elecció: “Coneixia als entrenadors, ells m’han convençut, conec a bastants jugadors que formaran part de l’equip, m’agrada molt el projecte que m’han presentat i, sobretot, vull gaudir dels minuts que no he pogut tenir a Vilassar de Mar”.

Parlant amb ell, el propi defensa es descriu com un “jugador contundent al què li agrada jugar sortint amb pilota des del darrera”.

 

  •  David Rodríguez “Rodri”  (UE Vilassar de Mar – 3a Divisió)

Estem davant d’un dels fitxatges que, segurament, més il·lusionarà als vilassarencs: un davanter centre que, malgrat només tenir 24 anys, té a les seves esquenes moltíssima experiència en grans equips i molt bones categories. En època juvenil va jugar al CE Mataró i al FC Barcelona. El salt al futbol sènior el va fer directament a la 3a Divisió: al Blances. D’allà passaria a jugar a la 2a Divisió B amb el Terrassa. La seva darrera experiència l’ha viscuda a la UE Vilassar de Mar, on en el curs passat va patir una lesió important i no va poder gaudir de gaires minuts. Un fet, el de venir sense jugar, que de ben segur farà que s’agafi amb encara més il·lusió aquest nou repte com a verd i blanc.

 

  • Àlex Moreno  (CD Masnou– 1a Catalana)

Un dels fitxatges més desitjats pel cos tècnic verd i blanc. Un estil de joc de toc de pilota requereix de jugadors creatius, jugadors que vulguin assumir el protagonisme i fer que l’esfèrica progressi i guanyi metres amb qualitat. I aquesta qualitat tècnica de ben segur que la podrà aportar Àlex Moreno. L’ex Masnou als seus 24 anys ja ha tingut un important paper en el club maresmenc durant diferents campanyes però en el darrer curs les lesions al turmell li van impedir tenir continuïtat. Va finalitzar la temporada gaudint d’alguns minuts al Singuerlín (2a Catalana).

 

  • Kiku Parcerisas  (Olímpic Can Fatjó – Mollet – Montanyesa)

Un trotamons en l’anterior temporada i en anteriors cursos: ha passat pel Mataró, Granollers o la Gramanet (debutant a 3a Divisió) per acabar, l’any passat, jugant en fins a tres equips diferents: va començar a la Montanyesa (3a Div), va seguir al CF Mollet i va tancar curs amb un Olímpic Can Fatjó que es va quedar a les portes de l’ascens a la 1a Catalana.

El migcampista, reconeix que vestirà de verd i blanc perquè ha estat clarament “atret per la idea futbolística de Pedro Quijada i Edu Reyes”.  Kiku Parcerisas, de 23 anys, intentarà aportar el seu granet de sorra gràcies a les diferents experiències viscudes en un munt d’equips. Apuntem també que és el Coordinador del Futbol 7 a la UE Sant Andreu i entrenador de l’Aleví ‘A’ del conjunt quadribarrat.  El seu perfil de jugador: pivot defensiu i també central.

 

  • Xavi Torrent  (Montanyesa – 3a Divisió)

Una de les noves cares amb la qual també hem pogut parlar és amb Xavi Torrent, jugador ofensiu procedent de la Montanyesa (3a Divisió) i que intentarà no només aportar olfacte de gol sinó que també joc i aire a l’equip de Pedro Quijada: “Puc jugar de 9 o de 10 (mitja punta), les dues posicions se’m donen bé. No em considero un killer de l’àrea, m’agrada fixar als centrals, barallar-me amb ells, aguantar pilotes, jugar de cara...”

 Però el més curiós de tot plegat és que aquest jugador, amb un físic i alçada important, afirma que prefereix jugar per sota que no pas per dalt: “M’agrada venir a rebre entre línies i entrar en joc per donar vida a l’equip. Malgrat la meva alçada insisteixo en què no sóc un jugador expert en joc aeri sinó que considero que el meu fort és entrar dins el joc combinatiu de l’equip”.

 

  • Marc Chueca (UE Sants – 1a Catalana)

Porter de la casa, d’aquí, format en els seus inicis al CEV. Per tant, sempre és il·lusionant veure com grans jugadors com el Marc poden tornar a casa perquè se’ls hi ofereix un projecte amb cara i ulls com el de Pedro Quijada i Edu Reyes.

Marc Chueca va finalitzar el seu periple verd i blanc en segon any d’infantils. La seva nova aventura el conduiria per les millors categories del futbol formatiu: preferents i divisions d’honors. Clubs com el Premià de Mar, Mataró o Cornellà van ser testimonis de la seva evolució com a porter.

El seu primer any en futbol sènior, la temporada passada, el va realitzar a la UE Sants: on es va fer amb la titularitat a la porteria.

En breus publicarem una entrevista conjunta amb Artur Romera. Recordem que Sergio Cano marxa al Martinenc però que Artur Romera, gran porter de la casa, seguirà de verd i blanc i a partir d’ara lluitarà per fer-se amb la porteria del CEV amb el també jove Marc Chueca.

 

  •  Moha Touray (Premià de Dalt – 2a Catalana)

Aquest jove jugador procedent del Premià de Dalt es caracteritza per la seva fortalesa física i la seva presència al mig del camp. L’ex groguet ens assegurava fa uns dies que “estic aquí pels místers, tant pel Pedro com per l’Edu. Ells em van dir que teníem al davant un projecte molt maco, amb gent jove i que sobretot gaudiríem molt”. Ell mateix ja ens deixa anar que és “un migcentre lluitador, defensiu i que s’ho deixa tot sobre el camp”.

Com bé hem dit fa uns quants dies vam tenir la oportunitat de parlar amb ell i ens va deixar ben clar que, ja llavors, tenia “moltes ganes de que comenci la pretemporada”, que espera “que no sigui molt dura” i que “treballem tots per estar a tope en el primer partit de lliga”.

 

  • Larbi (Premià de Mar – Nacional Juvenil)

Amb qui també vam tenir la oportunitat de parlar va ser amb Larbi. L’ex verd i blanc tornarà a vestir aquests colors després d’un any jugant a la prestigiosa categoria de Nacional Juvenil amb el Premià de Mar. El migcampista premianenc assegura que “ he vingut aquí, en part, pel Sergi González (Coordinador i Entrenador del Juvenil). Ja vaig estar aquí 3 anys i durant la meva estància em vaig sentir important . Ara el club em torna a donar la oportunitat d’estar aquí , ara amb Pedro, i n’estic molt agraït. La veritat és que sempre he tingut ganes de tornar. He viscut un any molt maco jugant amb el Premià de Mar a Nacional. Ara ja només penso en lluitar per tornar a guanyar-me la confiança de la gent per tractar de jugar el màxim possible”.

En quan a les seves característiques com a jugador ell afirma ser un jugador “amb molt caràcter, polivalent i sobretot un jugador d’equip que intenta aportar moltíssimes coses positives al grup”. Pel que fa al debut diu que “La veritat és que tinc unes ganes ‘exagerades’ per debutar a la Primera Catalana”.

 

  • Nil Victòria i Pol Victòria (Blanes – 2a Catalana)

Dos germans de Palafolls tracataran de fer-se amb dos llocs en l’equip de Pedro Quijada. Aquests dos jugadors a part de coincidir en ser germans també coincideixen en quan a posicions: tots dos són o bé centrals o bé laterals drets. El seu darrer equip ha estat el Blanes, tots dos, gaudint de la titularitat en la gran majoria de partits disputats a la 2a Catalana.

 

  • Víctor Yustos (CF Mollet – 1a Catalana)

Joveníssim jugador procedent del Mollet. Va debutar a la Primera Catalana en una temporada 12-13 en la qual va començar jugant al CE.Mataró. En el club groc i negre havia jugat en la prestigiosa i reconeguda categoria de la Divisió d’Honor de Juvenils. Al següent curs, un  cop finalitzada l’etapa del futbol base, donaria el salt al Primer Equip mataroní (2a Catalana). Yustos és un jugador de caire defensiu que pot alternar tant el lateral dret com l’esquerre.

 

  • Uri Martínez (CE Mataró – 2a Catalana)

Familiar per a molta parròquia verd i blanca, ja que ja va vestir de verd i blanc dins la plantilla de Toni F.Corominas. Procedent del CE Mataró, on ha realitzat un gran campanya a nivell personal, Uri Martínez és un tipus de jugador que pot aportar molt desequilibri i velocitat a qualsevol dels dos extrems (especialment el dret).

 

  • Jaume Gras i Javi Estévez  (Juvenil CEVilassar – Juvenil Preferent)

A tot això no ens podem deixar la important i sempre desitjada incorporació de jugadors juvenils al nostre Primer Equip. Novament el futbol formatiu dóna fruits i Jaume Gras i Javi Estévez estaran a partir del dia 5 a les ordres de Pedro Quijada.

 

També iniciaran la pretemporada...

No tots els jugadors de l’anterior campanya han marxat a d’altres equips. Hi ha jugadors que clarament aposten per seguir com a verd i blancs i que creuen cegament en el nou projecte encapçalat per Pedro Quijada. El dia 5 d’agost podrem veure sobre la gespa de Vallmorena a jugadors com: Marc Reyes, Sergi Mañanes, Toni Martín, Borja Bou, Robert de la Peña, Cristian Martín i Loren. A tots ells també s’hi uniran d’altres jugadors que lluitaran, durant tota la pretemporada, per fer-se amb un lloc dins la plantilla del CEVilassar per la temporada 13-14.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode