ESTIU CEVILASSAR 2014

15.07.2014 22:12

ACTIVITATS D'ESTIU EN PLE FUNCIONAMENT!

  • Tercera setmana del Campus i del Torneig d’Estiu de f7
  • Inscripcions obertes per a les darreres setmanes de Campus-Esplai Estiu
  • Recordeu que també oferim el “CAMPUS AGOST”
  • La setmana vinent: semifinals i final del Torneig d’Estiu

 

Després del final de temporada i després d’acomiadar el mes de juny es va donar la benvinguda a les activitats d’estiu que ofereix el Centre Esportiu Vilassar. El dilluns 30 de juny es donava el tret de sortida al Campus-Esplai i tot just un dia més tard, el 1 de juliol, s’iniciava el Torneig d’Estiu de Futbol 7. Des de llavors ja han passat tres setmanes i el cert és que des de l’inici d’aquestes activitats estiuenques el temps ha passat volant. 

Novament bon índex de participació tant al Campus-Esplai com també en el Torneig d’Estiu: així que l’activitat futbolística a Vallmorena no ha frenat en cap instant i en gran part això ha estat gràcies a la bona resposta de tots i cadascun dels participants que tenim formant part d’aquestes activitats estiuenques verd i blanques.

 

Inscripcions obertes

Resten encara tres setmanes de Campus (dues senceres) i encara ets a temps d'inscriure't i viure l'experiència Campus! En aquesta edició, a més, també hi hem d’afegir la opció “CAMPUS-ESPLAI AGOST” (la setmana del 4 al 8 d'agost). El preu d'aquesta setmana d'agost és de 70 euros. Clica l'enllaç per obtenir més informació al voltant del CAMPUS AGOST (també hi trobaràs informació sobre el Campus de Setembre).

 Insistim en què tant per aquesta setmana d’agost com per a les dues anteriors (del  21 de juliol a 1 d’agost) encara hi ha places disponibles per poder realitzar la inscripció.

 

Semifinals i final

En el cas del Torneig d’Estiu 2014 apuntem que la setmana vinent ja entrarem en la fase final del campionat estival: amb la disputa de les semifinals i la final. Durant aquests dies els partits que s’han jugat han estat de “fase de grup”: un grup de 10 equips en què tots hauran jugat “contra tots”: per tant amb un mínim de 9 partits per a cadascun d’ells.

 Els més regulars tindran, però, el premi de poder disputar algún partit més: es tractarà de les semifinals (dimecres 23 de juliol), el tercer i quart lloc (dijous 24 de juliol) i finalment la finalíssima (el divendres 25).

Aquests són els equips que s’han apuntat a aquesta edició:  CSKA La Ropa, Yurgen Plonk, Estrella Coja, Montana’s, Jagger Masters, Ocicos FC, Shalada Team, Molletes 2, Proyecto Hombre i Mesostatic.

 

Molta sort a tots!!!!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode