Entrevistes - Xavier Boldú i Rafa Marañón

15.03.2014 20:29

XAVIER BOLDÚ, RAFA MARAÑÓN I #totsambtuMOHA

  • Entrevistem a Xavier Boldú i Rafa Marañón i parlem del partit benèfic #totsambtuMOHA
  • Una setmana després segueixen arribant aportacions de molta gent

 

David Casany - Una setmana després de fer història amb l'exitòs partit benèfic en favor de la família del Moha, des del CEV volem recuperar dues entrevistes molt interessants en què es tracta d'analitzar i fer balanç d'aquest gran esdeveniment. Ho fem a través de l'entrevista a Xavier Boldú, President del CEV i també a través de les paraules de Rafa Marañón, entrenador dels Veterans del RCDEspanyol. Xavier Boldú era entrevistat al programa radiofònic setmanal del Fora de Joc i Rafa Marañón també dedicava uns minuts al programa només finalitzar el partit benèfic.

 

A tot això afegim que encara hi ha la guardiola especial a les oficines del CEV, i que encara hi ha gent que hi està deixant el seu donatiu. Així mateix també apuntem que a les aportacions d'entitats del poble (CB Vilassar, At.Català, Casal Gent Gran, Veterans CEV) cal unir les que provenen de fora: com per exemple l'Alella CF o l'Atlètic de Masnou.

 

ENTREVISTA A XAVIER BOLDÚ

Tot va anar molt ràpid no? Com va sorgir la idea?

XB: Tot va ser molt ràpid i això es part del mèrit de molta gent i quan ens vam adonar de la malaltia i del cas de la família doncs ens vam intentar bolcar per tornar a ser generosos en aquesta ocasió. De petit ens van ensenyar que havíem de ser generosos i agraïts, agraïts pel que tenim...

I generosos no vol dir posar diners perquè no tothom té diners sinó que vol dir dedicar esforços, aportar idees, generar contactes, dedicar temps... Tot el que sigui donar no és només monetari i això és part de la generositat que portem dins.

Va sorgir la idea d’anar més enllà de la guardiola que tenim a la oficina i a partir del Jaume Bonet, Manel Serrano i el Carles Barberan va ser com va sorgir la idea de dur a terme un partit benèfic per ajudar aquesta família i vam tenir la sort que fos l’Espanyol: a qui volem agrair que d’una manera immediata i amb una sensibilitat que tenen pocs clubs, immediatament estiguessin allà. El cert és que d’una setmana per l’altra vam aconseguir muntar-ho.

 

Com et vas sentir? Sobretot al veure que havia respost tanta gent...

XB: És d’aquells moments en què sents orgull de formar part d’una família d’un gran club, d’un gran poble... I és que no només es va mobilitzar el club com a tal sinó que també van haver-hi aportacions i molta sensibilitat per part del poble. El club va ser el inspirador... però el poble va estar allà... Vaig tenir la sensació que estàvem fent alguna cosa que anava més enllà del futbol. I et queda una sensació que es difícil de descriure perquè ajudar als demés amb el teu esforç és algo molt maco.

 

Joan Collet, president de l’RCDE va ser-hi present. Quina impressió li va causar?

XB: Em va crear un gran impacte... una personalitat com ell allà a Vallmorena, un dissabte a la tarda... Li vaig dir que ja havia fet prou fent acte de presència i em va contestar que ‘no em preocupés, que estaria tot el partit, que volia saludar a tots els jugadors (tant d’Espanyol com CEV)...’ I la veritat és que és una persona molt planera i molt implicada en aquestes causes. Em va crear una gran sensació. També va voler estar amb el crio, es va interessar per ell i va estar parlant amb els seus familiars.

 

 

El Moha va somriure. Què ens en dius?

XB: Jo patia perquè cap al tard feia fred però el nano no volia marxar, sabia que allò era per ell. La mare i la família en sí ens van agrair moltíssim tot allò que estava passant, el cert és que no se’n sabien a venir de com es va arribar a bolcar tanta gent per la seva causa.  No s’esperaven que això ho fes ningú per ells i menys un club de futbol i que després al darrera hi hagués tot un poble. La gratitud que va mostrar la mare del Moha era impagable.

 

ENTREVISTA A RAFA MARAÑÓN

Ya estáis acostumbrados a jugar partidos de este tipo, ¿no'?

 RM: En realidad nuestra misión dentro del club es participar en eventos de tipo social o benéficos y lo hacemos de sumo gusto, participamos en un partido y a la vez ayudamos. La gente en Catalunya se une cuando hay temas de esta índole y a nadie le pasa por la mente no venir a atender a las necesidades de otros, en este caso de un niño. Y nosotros como componentes de un club social representante en toda Catalunya tenemos esta responsabilidad de venir y lo hacemos encantados.

Empate sin goles... ¿Cómo has visto el partido?

RM: Yo ya sabía que el equipo que jugaba aquí es un equipo bueno… El partido ha estado bien pero ha faltado la salsa del futbol: que son los goles! Lo cierto es que nosotros teníamos algunas bajas pero también es cierto que en el Vilassar he visto a buenos jugadores.

 

Algun mensaje final...

RM: Nosotros hemos venido encantados, Manolo Serrano nos puso el caso sobre la mesa: vimos que era un caso especial y atendimos encantados. Somos el Espanyol en estas circunstancias siempre se intenta estar para ayudar.

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode