EL CEVILASSAR FITXA A RUFETE

28.12.2012 15:25

RUFETE: LA NOVA ESTRELLA DEL CEVILASSAR

  • El ex-jugador de València, Espanyol o Hèrcules (d'entre altres) arriba al CEVILASSAR
  • L'acord entre el club i el jugador alacantí s'ha tancat en les darreres hores
  • Rufete firmarà contracte fins a final de juny i al mateix temps passarà a coodirigir el club amb la resta de la Coordinació Esportiva

 

Ja és una realitat. Ho sabíem des de fa temps però fins avui no s'ha pogut tancar la incorporació de Francisco Pérez "Rufete" al CEVilassar. Un jugador de primer nivell mundial que ha militat en clubs com el Màlaga, el València CF (amb qui va guanyar dues lligues), l'Espanyol (arribant a la final de la UEFA) o el Hèrcules d'Alacant. 

 

En un principi Rufete, ara amb 36 anys, s'havia retirat del futbol professional però un cop ha aconseguida la titulació d'Entrenador Nacional (curs més curt per a jugadors professionals), Rufete ha decidit tornar als terrenys de joc. El jugador alacantí, amb residència a Cabrils des de que va jugar a l'Espanyol de Barcelona i amb diversos negocis a la zona, va arribar a posar-se en contacte amb la coordinació esportiva del CEVilassar mitjançant els contactes de Carlos Barberan i Sergi González (tots dos amb contactes importants en les categories inferiors de l'Espanyol o el FCBarcelona). D'aquesta manera se li va aparèixer, a Rufete, la possibilitat de començar a exercicir/practicar la seva professió com a entrenador dins el club maresmenc. Una oferta, la d'entrenador i la de Coordinador Esportiu, a la qual s'hi va sumar la de finalitzar (almenys) la temporada amb el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar (exercicint tant com a jugador com formant part del cos tècnic). Així doncs Rufete arriba a Vilassar de Dalt amb la intenció de sumar en diferents aspectes: des de la coordinació Esportiva, passant per la vessant d'entrenador, fins a la seva funció com a jugador.

Aquest darrer paper, el de jugador, segur que per ajudar, i molt, a la plantilla de Toni F.Corominas d'aquí a final de temporada.  Recordem que Rufete té un perfil de jugador molt habilidós i amb molta arribada a l'àrea rival. Estem, doncs, davant del fitxatge estrella en les categories modestes del futbol català: la incorporació de Rufete al CEVilassar.

 

Rufete s'incorpora a l'equip el 2 de gener

Rufete s'incorporarà als entrenaments el proper 2 de gener, amb la resta de companys del Primer Equip. Per aquella mateixa setmana està prevista la presentació oficial: tant com a jugador com a membre de la coordinació (ja donarem més informació).Abans, però, Rufete seguirà un pla especial de 5 dies consecutius treballant individualment amb el preparador físic del CEV: Jabel Granollers.

A partir de la setmana vinent setmana Rufete començarà a treballar amb la resta dels coordinadors així com també començarà a entrenar amb el Primer Equip de cara a preparar, amb el màxim de garanties possibles, el proper partit de lliga: davant el Ripollet (diuemenge 13 de gener al Mpal Vallmorena).

Una dada a tenir en compte: Rufete ja es va deixar veure a Lloret la setmana anterior, on hi va anar a veure la victòria dels què seran, a partir d'ara, els seus nous companys d'equip. Així doncs, Rufo ja coneix bé quin és l'estil de joc que maneguen els de Toni F.Corominas.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode