EF BARBERÀ ANDALUCIA 2-0 CE VILASSAR (COPA CAT)

24.05.2015 23:42

NO VA PODER SER...

  • Els de Jaume Bonet van caure a la primera de canvis a la Copa Catalunya i ja no seguiran en competició després de veure com un bon Barberà Andalucia ens superava en un partit igualat i on els gols no arribarien fins al tram final del mateix.

 

Dos equips campions de les seves respectives lligues i amb ganes de disputar aquesta competició ens deleitarien amb un primer temps amb forces anades i vingudes. En el primer tram de l’encontre podríem comptabilitzar fins a 3 grans ocasions per tots dos conjunts.

 

Per part dels locals la ocasió més destacada seria un remat de cap que no acabaria en gol gràcies a una intervenció antològica de Nico Renom: el nostre porter treia una mà increïble i aconseguia que l’esfèrica anés a parar al travesser.

En el cas dels nostres, dues aproximacions d'Àlex Lara per banda esquerre proporcionarien als verd i blancs dues grans ocasions de gol: la primera d’elles l’aturava el porter, la segona d’elles acabava amb l’esfèrica per sobre del travesser.

Abans del descans era Dani qui tenia una nova gran ocasió: aconseguia plantar-se davant del porter però, molt forçat, veia com al final no podia aprofitar la ocasió i el porter local acabava impedint el gol visitant.

 

Una gerra d’aigua freda

La segona meitat començava amb un ritme força semblant al del primer temps: amb estones de possessió ben curtes i amb moltes transicions ràpides d’un camp a l’altre. Els locals tindrien algunes aproximacions a l’àrea contrària durant el tram inicial de la represa però en cap moment gaudirien d’ocasions claríssimes de gol. Per part dels nostres tampoc podríem dir que es tindria gaire perill ofensiu: alguna pilota aturada que acabava sent refusada pels locals.

Des de les banquetes es donaria entrada a la totalitat dels jugadors convocats per aquella eliminatòria: al cap i a la fi es tractava d’un premi que havia de ser gaudit per tots els jugadors. 

Durant el primer tram en què es van anar realitzant canvis (el Barberà en va fer de obligats per lesió) no es van notar gaire les incorporacions i el devenir del partit no seria gaire diferent. Amb el pas dels minuts, però, per exemple, els esquemes dels nostres anirien canviant molt i això ho aprofitarien els locals per donar una empenta i anar a pel partit quan els de Jaume Bonet no passaven pel seu millor moment.

Era el minut 70 quan una pilotada llarga superava la nostra línia de centrals i l’extrem del Barberà assistia al seu company dins l’àrea (en més que possible fora de joc) per marcar el primer gol del partit (1-0). Un gol, una autèntica gerra d’aigua freda.

Malgrat això, els nostres tirarien d’orgull i no es rendirien en cap moment. De fet algunes bones accions de Padilla, Uri, Christian i Dani ens permetrien gaudir d’aproximacions clares que ens podrien haver donat el gol de l’empat. 

La més clara d’elles seria incomprensiblement tallada per l’àrbitre del partit: qui no deixava la llei de l’avantatge i xiulava una falta a favor nostre quan Christian Muñoz es plantava davant del porter local.

 

Una esperança verd i blanca que acabaria desfent-se quan a manca de 5 minuts pel final, i  en plena empenta dels nostres, els visitants aprofitarien una badada defensiva dels de Jaume Bonet per sentenciar i marcar el 2 a 0 definitiu.

Amb aquest gol es tancava la breu participació a la Copa Catalunya dels nostres campions. Tot plegat després d’un partit on els nostres es van trobar a un molt bon equip al davant i on van demostrar novament saber competir a un bon nivell en partits complicats lluny de Vallmorena. Una llàstima perquè els gols van arribar tard, però una gran experiència perquè ha estat un gran premi poder tancar aquesta temporada històrica amb la participació a aquesta Copa. Hem d'apuntar que aquesta haurà estat la primera i única derrota dels de Jaume Bonet al 2015: i és que els nostres no queien derrotats des del passat mes de novembre (al camp del Salessians).

 

Enhorabona a tot l’equip per aquesta gran temporada i a pensar ja en la propera: que ja serà a la #3cat!

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESTA DE RESULTATS COPA CATALUNYA

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode