EDITORIAL FORA DE JOC - FINAL DE TEMPORADA

01.06.2011 13:45

UN PUNT DE INFLEXIÓ 

Benvinguts al FORA DE JOC número 30,

El fora de joc d’avui comença per parlar d’una temporada màgica que va finalitzar el passat cap de setmana. Hem gaudit de fins a 30 fores de joc’s parlant de tots els partits i les emocions què els jugadors ens han proporcionat a tota la família verd i blanca.

En aquests 30 programes hem pogut observar una evolució privilegiada de la nostra entitat. Hem pogut viure una evolució que ens porta a afirmar, el dia després d’haver finalitzat les lligues, que hem marcat un clar PUNT DE INFLEXIÓ.

Tot el treball, la suor, les llàgrimes, els bons i els mals moments, l’esforç, el sacrifici, la tàctica, els plantejaments, la coordinació esportiva, la sort, la tècnica, la insistència, la voluntat, el respecte, els grups, la humilitat, els equips... Desenes i desenes de factors han influenciat per marcar el camí dels nostres equips.

 Uns han aconseguit premis tangibles: l’ascens de categoria del Juvenil ‘A’ a preferent és una fita històrica;   el títol de lliga del Juvenil ‘B’ fa que tinguem aquest juvenil a Primera Divisió l’any vinent;    i el Benjamí ‘A’ també s’ha proclamat campió, un títol que ens va regalar unes cares de felicitat que feia temps no es veien al Municipal de Vilassar de Dalt.

 D’altres s’han quedat a prop d’aquests premis, de fet fins a les darreres jornades els han tingut a tocar: és el cas dels infantils, l’aleví ‘A’ o el nostre Primer Equip. En canvi d’altres han restat lluny d’aquest tipus de premis.

Però el premi  pel què lluitem al CEVILASSAR en realitat no és només aquell que es toca, sinó aquell que es sent:

I jo avui sento que el Primer Equip ha fet una temporada impressionant, regalant el millor joc de la categoria i lluitant contra el Martinenc i altres factors fins al darrer partit de lliga.

Jo avui també sento ben endins el gran esforç dels nostres cadets, fent una temporada magnífica i avisant que  l’any que ve el Cadet vol l’ascens.

També sento ben endins l’orgull que senten els entrenadors d’uns infantils que han realitzat unes lligues veritablement impressionants.  Alhora també sento ben endins la excel·lent temporada de l’Aleví ‘A’, que no haurà guanyat la lliga, després de quedar segons, però que sí que s’ha guanyat l’admiració de tot el club. 

 I pel que fa a tota la resta de categories, incloent també aquest darrer aleví, hem de dir que no han tingut com a objectiu competir. El seu objectiu és l’aprenentatge i la formació. I ens ha tocat la grossa: perquè amb entrenadors com per exemple Pedro Quijada: qui dubta que els peques no han après? 

Enhorabona a tots els què heu fet possible aquesta increïble progressió en els equips formatius de la nostra entitat. Enhorabona als protagonistes dels tres ascensos de categoria: és a dir: enhorabona a tota la família verd i blanca.

Ah sí: i un darrer enhorabona a tota la família: un enhorabona per la humanitat d’un CEVILASSAR que es va emocionar i que va recolzar de totes totes a Xavi Petit, jugador del Juvenil ‘A’ que va tornar a trepitjar els terrenys de joc aquest passat dissabte. Gràcies a tots els missatges de recolzament i, XAVI sàpigues que des d’aquí FORA DE JOC ens emociona veure com vas poder tornar a sentir el què sents quan fas el què tant t’agrada: jugar a futbol.

ESCOLTA EL PROGRAMA I LES CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA AL PODCAST DE FORA DE JOC!!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode