Editorial del FORA DE JOC (4 abril 2011)

05.04.2011 23:45

UNA MANERA PROFESSIONAL DE TRACTAR LA PASSIÓ PEL FUTBOL 

Porto temps adonant-me que alguna cosa passa, que alguna cosa és diferent. I aquest cap de setmana m’ha servit per adonar-me de que sí, que hi ha una cosa que és ben diferent: la manera de treballar. Una manera professional de tractar la passió i l’aprenentatge de futbol. Aquest cap de setmana tornàvem a tenir finals, i passés el què passés, a primera hora del matí (fotografía a Vilassar de Mar) d’aquest passat dissabte ja m’estava adonant d’aquestes noves maneres de fer. Unes maneres de fer que t’omplen molt més que els resultats. Unes maneres de fer sense les quals el premi dels resultats, a curt i a llarg termini, tampoc seria factible.

 I a tot això, el més important és que aquesta manera de fer té recompenses com un escrit a les xarxes socials que dia el següent: “En la jornada d'avui (diumenge 3 d’abril) he estat a tres camps diferents seguint a equips del nostre club, a banda del resultat, sabeu amb que em quedo?, amb la quantitat de jugadors de diferents equips del nostre club seguint i recolzant a companys, he vist alevins i juvenils a Vilassar de Mar animant al Benjamí, he vist benjamins, alevins, cadets i juvenils a Premià de Dalt animant a l'Infantil B i aquesta tarda a Vallmorena he vist molts i molts jugadors del Juvenil A, del Cadet, dels infantils, dels alevins i dels benjamins animant i recolzant al Juvenil B. De veritat, quin plaer de club. Aquesta és la línia que hem de seguir per fer més gran el CE Vilassar” (Josep López).

Al final d’ aquest  Fora de Joc direm que hem aconseguit entrevistar a dos grans personalitats: Jordi Pujol i Oscar Sauleda, àrbitre de 3a divisió. Direm que aquest ha estat un programa en què us hem explicat que tot i no guanyar dos finals, el què haurem fet és adonar-nos, a part de que podem competir a un alt nivell, de que tots estem més units que mai. I de que la professionalitat d’uns es veu recompensada amb l’estima de tots els altres.

 Això no ha fet més que començar...

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode