Crònica VI Torneig Futbol Base CEV

13.06.2018 14:58

EL SOMRIURE DEL TORNEIG!

  • Moltes emocions, molts campions i moltíssims somriures. Però un en especial: el que ens envia l’Àlex (CE.Europa) El jugador del Europa va haver de ser traslladat durant el Torneig a Can Ruti per un traumatisme cranioencefàlic. Malgrat l’ensurt: va ser donat d’alta aquest darrer dilluns i ja té ganes de tornar a jugar! 
 
  • Més de 4000 persones passen per Vallmorena per gaudir de la sisena edició del Torneig
  • Dins el palmarès d’aquesta edició destaquem campions com el RCDEspanyol, el Girona o el propi CEVilassar (amb 5 campions verd i blancs!!!) 
  • Al final de l'article tot el llistat dels campions del Torneig
  • En breu publicarem les imatges més destacades del Torneig

 

La temporada 17/18 es tanca amb una exitosa 6ena edició del Torneig de Futbol Base. Un Torneig on hi han participat més de 80 equips i on per Vallmorena han passat gairebé 1000 jugadors i més de 3000 persones. 

 

De totes aquestes persones i de tots aquests jugadors, en especial volem destacar un en concret: l’Àlex, jugador del benjamí del CE Europa. L’Àlex va patir un traumatisme cranioencefàlic i va haver de ser traslladat a l’hospital de Can Ruti. Allà va estar en observació durant la nit de diumenge i dilluns se li va donar l’alta mèdica. Després del gran ensurt que ens va donar a tots i a totes, saber que està perfecte ens regala el millor somriure d’aquest VI Torneig de Futbol Base del CEV.

 Una de les imatges del Torneig també va ser la dels seus companys de l’Europa. I és que van tenir el gran detall de dedicar el trofeu del Torneig a l’Àlex, ho van fer marcant el número 6 amb les seves mans (aquest és el dorsal de l’Àlex). 

 

Gran nivell futbolístic

 En l’àmbit esportiu cal destacar novament la presència de clubs de primer nivell com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o el FC Girona, tots tres clubs repetien experiència i tornaven a gaudir d’un torneig diferent a la resta de tornejos als que assisteixen. 

En el cas del RCD Espanyol, especial rellevància a la presència del seu equip femení, un equip on ja hi ha debutat la nostra jugadora, la Júlia.

 El fet de gaudir d’aquests equips al torneig, juntament amb d’altres de gran nivell, ens va permetre veure el millor futbol de Catalunya davant unes grades de Vallmorena plenes de gom a gom. El partit amb més afluència de públic va ser el derbi entre Barça i Espanyol, una final de benjamins que finalment es va endur el conjunt blanc i blau. 

A tot això, les xifres verd i blanques en aquesta edició van ser força destacables: 22 equips van disputar competició i van tancar temporada amb la oportunitat de gaudir de la gran experiència de jugar el torneig de casa. De tots aquests equips destaquem el gran nivell dels Prebenjamins i d’Alevins. En el primer dels casos, prebes, la gran majoria van arribar a les finals de les seves lliguetes i el Prebenjamí ‘D’ fins i tot aconseguia emportar-se el primer premi. Un primer premi que també aconseguien l’Aleví D, l’Aleví C, l’Aleví ‘E’ i Benjamí ‘G’.

 La resta d’equips també van tenir un paper molt destacat i van ser bastants els equips que van acabar classificant-se per les finals o que van signar pòdium. Tot plegat, ens deixava novament molt bones sensacions esportives i ens tornava a situar entre els principals clubs de futbol base del Maresme. 

 

GRÀCIES!!! 

El Torneig ha comptat amb el patrocini de GDH Consulting i Roger’s i amb la col·laboració de Lactatis, Danone, Panini, Espinaler, Col·legi d’Àrbitres, Federació Catalana de Futbol, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Vilassar de Dalt. Però si hi ha un factor clau aquest és el humà: des del CEV volem agrair a tots els treballadors del club i a tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible aquest Torneig i que ens van permetre gaudir d’una gran organització tant a nivell esportiu com logístic. 

Per últim, també volem agrair a tots els clubs i equips que van participar en aquesta 6ena Edició del Torneig de Futbol Base del CEV, esperem que gaudissin de l’experiència i també esperem tornar-los a tenir entre nosaltres en properes edicions!

 

CAMPIONS VI TORNEIG FBASE

DISSABTE MATÍ CAMP GRAN (Alevins i Benjamins)
Mercantil, Vila Olímpica, Can Rull, CEVILASSAR
 
 

DISSABTE TARDA CAMP GRAN (Alevins i Benjamins)

Vila Olímpica, Gavà, Europa, CEVILASSAR
 
 
DISSABTE CAMP PETIT (Prebenjamins i Escola)
Mercantil, CEVILASSAR, Esc.Espanyol
 
 
DIUMENGE MATÍ CAMP GRAN (Alevins i Benjamins)
CEVILASSAR, Sabadell, Sant Gabriel, RCD Espanyol
 
 
DIUMENGE TARDA CAMP GRAN (Alevins i Benjamins)
La Llagosta, Sistrells, CEVILASSAR, Jàbac
 
 
DIUMENGE CAMP PETIT (Prebenjamins i Escola)
Les Franqueses, Sant Quirze, RCD Espanyol

 

ENTREVISTES POST-TORNEIG (MÉS INFO > AQUÍ)

 

MÉS IMATGES 

(Galeria pendent de publicar-se)


 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode