Crònica Escola Petita - Santvi

22.12.2014 23:39

Pedro: “Va ser una festa, 

un dia que tots recordarem sempre”

  • El passat dissabte jugaven les dues escoles del Centre Esportiu Vilassar i des de la pàgina web del club li hem demanat al seu entrenador, el Pedro Quijada, que ens faci un petit resum de l’experiència!

 

Pedro Quijada - Els nens de l’Escola Petita, nascuts a 2010, van jugar el primer partit de futbol de la seva vida dissabte passat a Vallmorena contra el Santvicentí. A les seves cares, als seus gestos, a la seva actitud, podíem apreciar els nervis que portaven per dins i no era per a menys: per primer cop es posaven la samarreta de partit d’un club per a jugar contra un altre equip, camp reglamentari, àrbitre... Tot plegat feia d’aquests moments inicials quelcom especial.

Malauradament, dels nostres vuit jugadors, només vam poder comptar amb set, ja que l’Àlex Badia es trobava malalt. D’aquests set, cinc van voler participar com a porters i així, el primer quart en Pol va posar-se la samarreta amb l’1 i els guants. Al segon va fer-ho l’Aleix, al tercer en Lucas i l’últim se’l van repartir l’Ignasi amb en Marc. L’Hugo i en Pau van fer tot el partit de jugadors de camp.

L’equip adversari, el Santvicentí, venia amb una barreja de jugadors de 2010 i 2009, fet que els va portar a tenir la iniciativa del joc. Un joc que amb nens tan petits ja sabem com és: una divertidíssima massa de petits jugadors vestits amb dos models de samarretes que lluiten per a portar la pilota fins la porteria rival, amb infinitat de xocs, caigudes i situacions divertides.

 La veritat és que no recordo el resultat final i tampoc m’importa gaire. Sé que vam perdre per molts a dos, que van marcar l’Hugo (que va quedar paralitzat al aconseguir-ho) i l’Ignasi (que va celebrar-ho amb moltíssima alegria) i, sobretot, sé que va ser una festa per a tots nosaltres perquè, a banda de gaudir moltíssim d’aquests petits jugadors, vam viure un dia que tots recordarem per sempre.

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode