• Un golàs de Christian Muñoz inaugurava el marcador d’un partit totalment verd i blanc
  • A la represa Joan Egea i Àlex Lara augmentaven distàncies posant el 0-3 a l'electrònic
  • Els locals marcaven el gol de l’honor al tram final de l’encontre
  • Amb aquesta victòria els de Jaume Bonet retallen punts respecte el Molinos i ja acumulen 11 jornades sense perdre

Al davant tot un repte, el repte d’imposar-se en un dels camps més complicats de la lliga i el repte de seguir millorant els números respecte la primera volta. Al final, repte assolit. Nou triomf dels de Jaume Bonet, que milloren l’estadística del primer tram de temporada després d’aconseguir guanyar dos partits (Atlètic Masnou i Santvi) que a la primera volta es van perdre. Tot plegat en un partit on els nostres gairebé no van patir i on van aconseguir emportar-se els tres punts gràcies a les bones prestacions defensives i a l’efectivitat de jugadors inspirats com Christian i Joan Egea (tornen a repetir com a golejadors per 2a jornada consecutiva).

Inspiració i oportunitat per sentenciar

La primera part començava amb bones sensacions. I és que Christian Muñoz aconseguia inaugurar el marcador ja al minut 6 d’encontre. Una bona acció combinativa amb Lluís i, des de la llarga distància, xutàs de Chris a l’escaire (0-1, min6). Un gol que deixaria tocats als locals durant tot el tram inicial de l’encontre.

Amb el marcador favorable i sense patir en tasques defensives, els nostres gaudirien d’algunes clares aproximacions de perill que no aconseguirien materialitzar. La més clara de totes elles seria la d’un penal fallat: el provocava Christian i executava la pena màxima Dani. Amb tant mala sort que l’esfèrica marxava fora, a la dreta de la porteria local.

Aquest penal errat donaria aire als locals, els quals empenyerien amb més força durant els darrers instants de la primera part. Amb Said com a home més perillós, el Santvi insistiria en retallar distàncies però no gaudiria de cap clara ocasió per fer-ho. Un xut als núvols o algun embolic proper a l’àrea, serien les ocasions més “clares” pel conjunt vermelló.

Tres ensurts, dos gols i sentència

La segona part començava amb tres ensurts importants. El primer el donava Uri, qui amb un cert mareig (per un cop rebut al primer temps) no podria sortir a disputar la segona part.

Una baixa a la qual s’hi afegiria ben aviat la de Christian. El fins aquell moment únic golejador del partit, també demanava la substitució a causa d’un altre mareig. A tot això, el Santvi era el protagonista d’un tercer ensurt: una ocasió claríssima, durant el tram inicial de represa, en què Quim Ortega aconseguia robar-li la cartera al davanter quan aquest ja semblava que podia definir sense oposició.

En pocs minuts, però, els nostres es recuperarien d’aquests ensurts i posarien terra de per mig en el marcador. I ho aconseguirien a través de la pilota aturada. Primer amb un servei de cantonada servit per David Casany: la pilota tocava al travesser, a la base del pal i finalment acabava arribant a Joan Egea. El capità verd i blanc definia amb la seva cama esquerra i aconseguia posar el 0-2 en l’electrònic.

Poc després de celebrar aquest segon gol, arribaria el tercer. Una falta lateral on després d’una clara agafada el àrbitre xiulava un segon penal favorable als vilassarencs. L’encarregat de xutar aquesta segona pena màxima seria Àlex Lara: el gran dels germans Lara enganyava al porter i transformava el penal en el 0-3.

D’aquí fins al final, amb més cor que cap, els locals intentarien retallar distàncies. Malgrat això, només es podrien arribar a comptabilitzar unes dues ocasions pels de Sant Vicenç de Montalt. Una centrada rematada als núvols i un segon remat que sí que acabaria sent definit amb encert. Era el minut 80 quan Nogueras rematava de cap al fons de la xarxa i reduïa distàncies en el marcador (1-3).

Tot i el gol, la victòria no estaria en cap moment en perill i els de Jaume Bonet aconseguien arribar al xiulet final mantenint un gran resultat favorable de 1 a 3.

Aquest triomf a domicili suposa retallar distàncies respecte un Molinos que no podia passar de l’empat (1-1) al camp del Sant Pol (els mataronins empataven al minut 89). D’aquesta manera els de Jaume Bonet, que estan imparables des del mes de novembre (on van perdre per últim cop), ara es situen en 2a posició i a només 4 punts del Molinos. Dins el grup de perseguidors destaca el bon estat de forma del Pla d’en Boet i del Canet, tots dos guanyaven els seus partits i aquest proper cap de setmana s’enfronten entre sí. Per tant, serà una bona oportunitat per eixamplar distàncies en el cas de que els nostres s’imposin en el seu compromís davant l’Arenys de Mar a Vallmorena (12’15h).