CEVILASSAR 'B' 3 - 2 CD RONDA

11.10.2010 10:52

TRES PUNTS VITALS

Primera i importantíssima victòria del Vilassar B en un partit en el què aconseguir els tres punts no va resultar gens fàcil. De fet es va haver de remuntar el resultat en dues ocasions. Diem que no va ser gens fàcil perquè la primera meitat va ser força injusta amb els locals; ja que tot i les nombroses ocasions de perill dels vilassarencs el resultat al descans va ser de 1 a 2.

I perquè perdíem a la mitja part? Doncs perquè es van perdonar infinitat d’accions clares de gol i perquè dues errades defensives (manca de concentració en una, i un penal en contra en l’altra) van significar que els visitants es posessin al davant del marcador en dues ocasions.El gol dels locals a jugada de còrner va significar el 1-1 però poc va durar l'alegria ja que a continuació els mataronins marcarien el 1-2 de penal, marcador amb el que marxarien al descans.

La segona meitat va esdevenir totalment diferent de la primera i es va poder veure al millor Vilassar B del que portem de lliga: els jugadors van sortir amb una molt bona actitud. Conseqüència d’aquesta bona actitud es va poder observar a un equip seriós i intens sobre el terreny de joc. Ja al primer minut, gràcies a una gran jugada col·lectiva, va arribar l’empat. L’equip va seguir treballant i tot i les dificultats i les continues ocasions de gol, no va ser fins al minut 75 en què s’aconseguiria el gol de la victòria.

L’entrenador, Pedro Quijada, destaca que el treball col·lectiu de la segona part va ser clau per no rebre cap gol més i que es generessin múltiples ocasions de perill a favor. Per tant, ens quedem amb la segona part del matx i els tres punts aconseguits. Tot el què s’hagi de corregir, sobretot en quan a errades puntuals de concentració i de precisió, ja es corregirà. Però de moment el més important és haver puntuat i agafar confiança de cara als següents compromisos.

Van marcar: Javi, Oriol i Josep.