INJUSTA FRENADA EN SEC

• Segona derrota consecutiva del Primer Equip
  • El Santvicentí s’emporta els tres punts marcant el 1-2 en temps afegit
  • Malgrat el domini verd i blanc, novament la manca d’encert de cara a porteria ens torna a condemnar

Ni nosaltres, ni el futbol.  Cap dels dos ingredients ens està venint de cara en aquestes darreres jornades. Els de Jaume Bonet segueixen perdonant excessives ocasions de gol i a tot això també han rebut massa càstig en aquestes dues darreres jornades a l’encaixar dues derrotes consecutives que segurament no han estat merescudes.

Després de caure al camp del At.Masnou (1-0) calia tornar a recuperar sensacions rebent a un bon Santvicentí a Vallmorena. I el cert és que durant el primer temps es va veure a un CE Vilassar realment molt superior al seu rival i que va merèixer en tot moment marxar al descans amb força distància al marcador. Però la realitat va ser que els de Jaume Bonet marxarien als vestidors amb un curt 1-0 a favor.

Va faltar el segon gol...

La primera part es va caracteritzar per veure a un Santvicentí ficat al seu propi camp durant gairebé la totalitat dels minuts i un Primer Equip ambiciós, ofensiu i sense concessions al darrera. Possiblement un gran tram inicial dels nostres, uns primers minuts molt semblants al del dia del Pla d’en Boet però amb la diferència de que en aquesta ocasió faltaria marcar un segon gol abans del descans. I és que només es podria foradar la porteria rival un sol cop: amb una gran jugada col·lectiva que acabava amb centrada de Lara i rematada de Dani al fons de la xarxa (1-0, min10).

Abans i després d’aquest gol: mil i una ocasions. I cap d’elles aprofitada. I certament la gran majoria d’aquestes aproximacions amb perill van ser ocasions molt molt clares de gol. Casany servia en llarg perquè Dani es plantés davant del porter però acabava aturant la bona definició del davanter verd i blanc.

Més tard era Esteve qui rematava perfecte en un servei de cantonada i la pilota marxa fregant el pal (quan tothom cantava gol). També en un córner a res de marcar va estar David Casany: jugada d’estratègia i el seu xut el desviava el porter en darrera instància.  I això moltes més ocasions: remat de cap de Casany llepant el pal, xut de Saúl refusat per la defensa, xuts llunyans de Xavi i Dani...

Però un dels moments claus i que possiblement hagués canviat el devenir del partit va ser el fet de no assenyalar un clar penal a favor dels nostres. L’àrbitre no castigava unes clares mans d’un defensa del Santvicentí quan aquest tallava una evident acció de perill dels nostres: si no hagués desviat l’esfèrica amb el braç, Dani hagués definit gairebé a porteria buida (veure les imatges de dalt).

Mal inici de represa, domini i pitjor final

El domini inicial dels de Jaume Bonet és cert que amb el pas dels minuts ja no es faria tant evident i els visitants començarien a intentar lluitar per buscar el gol de l’empat. Un gol que arribaria massa aviat: només començar la segona part la sort s’aliava amb el Santvi quan una falta lateral (era una centrada) acabava amb la pilota tocant dues vegades el pal i entrant al fons de la xarxa (1-1, min55).

Els nostres reaccionarien i, malgrat no gaudir del domini de la 1a part,  cert és que tornarien a fer-se amb la iniciativa. I d’aquesta manera, i com al primer temps, tornarien a venir les ocasions per marcar i novament tornarien a venir les mateixes imprecisions en la definició. La més clara de totes la tindria possiblement Xavi Cusidó: qui superava al porter amb una auto-passada i veia com el seu xut acabava sent refusat, sota pals, per un dels defenses visitants.

Durant la represa Jaume Bonet mouria banqueta i amb la incorporació de diferents jugadors l’equip agafaria aire per encarar amb garanties el tram final del partit.

Un tram final no Dani seguia creant perill per banda esquerra i on Joel també ajudaria a generar aproximacions a l’àrea rival. De fet d’una acció de Joel neixaria la darrera de les ocasions més clares pels verd i blancs: centrada de Joel, semi remat de Xavi Cusidó, Dani també intentant el xut i rebent un més que possible penal (novament no assenyalat pel col·legiat)...

Tota una sèrie de imprecisions que finalment acabarien amb un xut de Lluís Rodon que marxava llepant el pal esquerre de la porteria del Santvicentí.

Però la mala sort no s’acabaria aquí. Amb tot l’equip verd i blanc bolcat a l’atac, el Santvicentí refusava en llarg per treure petroli: Aitor saltava de cap però el davanter acabava emportant-se l’esfèrica entre empentes i rodolons. Només li calia superar al nostre porter i davant una sortida a destemps de Quim el superava amb un toc molt suau i la pilota, malgrat amb molt suspens, acabava entrant a dins de la porteria.

Gerra d’aigua freda i derrota. I és que el gol arribava quan el temps afegit ja s’estava esgotant. Ja no hi havia temps per més. Final de l’encontre i nova ensopegada dels de Jaume Bonet. Dues derrotes consecutives i frenada en sec d’un equip que, malgrat merèixer més, ha pecat de manca d’efectivitat en les darreres jornades.