CEVILASSAR 1-0 U.AT. HORTA

15.04.2013 13:11

COP DE MORAL I TRES PUNTS D'OR MOLT TREBALLATS

  • El matiner gol d'Albert Hospital (min7) acaba sent l'única diana del partit.
  • Sergio Cano a la porteria i Xavi de Frías al mig del camp s'erigeixen com a els herois d'un equip on tothom va realitzar un esforç titànic per emportar-se tres punts vitals.
  • L'Horta va poder empatar durant el segon temps però va topar amb Sergio Cano i la fusta de Vallmorena.
  • Els verd i blancs a la contra podrien haver sentenciat però els barcelonins es van mantenir amb vida fins al darrer instant.

 

David Casany - L’exigència d’un partit davant l’Horta arribava en el pitjor dels moments de la segona volta: després que el CE Vilassar encadenés dues derrotes consecutives i no conegués, des de setmanes ençà, el que era guanyar al debilitat fortí de Vallmorena. Però aquest equip es sap desenvolupar en escenaris complicats i davant rivals exigents i aquest passat diumenge els verd i blancs van emportar-se els tres punts a base de bon futbol però, sobretot, entrega i molt treball. Albert Hospital faria l’únic gol del partit, Sergio Cano trauria tres mans prodigioses i Xavi de Frías contagiaria el seu titànic esforç a la resta de companys. Tres protagonistes que van sobresortir d’un equip verd i blanc que va realitzar, en tot el conjunt, un dels partits més treballats d’aquest curs.

 

Gol matiner per desequilibrar l’equilibri

L’Horta és un equip amb noms importants, amb un gran planter i amb una idea de joc molt atractiva. Amb aquests bons jugadors i amb molta empenta ofensiva, el conjunt entrenat per Argi va llençar-se a l’atac des dels primers instants de partit. La defensa verd i blanca hauria de suar per allunyar les primeres accions de perill però tampoc es patiria en excés. Per contra la defensa de l’Horta veuria com amb ben poc el CEVilassar, que intentava sortir amb pilota controlada tota l’estona, gaudiria d’una ocasió que a la postra acabaria sent decisiva: una bona combinació entre Mendo i Chino acabaria amb una rematada d’Albert Hospital al fons de la xarxa (1-0, min8).

Era molt aviat i el CEV, sense acabar de sentir-se del tot còmode, feia el primer gol del partit, un gol molt matiner i que, qui ho anava a dir, seria clau per l’esdevenir del matx. A partir d’aquest gol l’Horta entraria en més imprecisions i, en canvi, el CE Vilassar començaria a trobar-se molt més còmode amb el pas dels minuts. Ocasions clares de gol podríem dir que gairebé no hi haurien ni a una porteria ni a l’altra.

L’Horta, fins al descans, provaria sort amb pilotes aèries a la zona de Xavi Molist però ben poquetes podrien acabar sent aprofitades degut al bon treball de tota la defensa verd i blanca i, també, gràcies a les bones sortides de Sergio Cano.

 Per part del CEV algun xut de Chino i Juan Pedro i finalment un lliure directe de Fran Fuentes. Al final s’arribava al descans amb el 1-0 en el marcador i sense que l’Horta mostrés molta energia per remuntar el partit.

 

Sergio Cano, els pals i el treball defensiu

La segona part començava amb un avís dels visitants: l’Horta enviava la pilota al travesser. Primer avís i no seria l’últim ensurt de la represa. El CE Vilassar seguiria, com ja és habitual, intentant gaudir de la possessió de la pilota però els barcelonins també basen el seu joc en aquesta idea de tocar i tocar i, per tant, els verd i blancs es van veure obligats a saber-se defensar i saber aguantar les envestides visitants. 

Els de Toni F.Corominas veurien en la figura de Xavi de Frías l’home a seguir en aquell partit: multiplicant-se i estant present aquí i allà, allà i aquí. El mig del camp també era comandat per l’experimentat Juan Pedro i amb el pas dels minuts anirien entrant homes de refresc per donar aire fresc a l’equip: d’entre ells Joan Vives, qui tornava a competir a Vallmorena després d’aquell estiuenc  gol olímpic en front l’Hospitalet (Copa Catalunya).

Mentre l’Horta atacava el CEV contraatacava: amb homes ràpids com Roger, Cristóbal, Cristian o Makaay, els nostres gaudirien de diverses aproximacions a la porteria d’Àlvaro. Una de les ocasions més clares acabaria sent desbaratada per una clara agafada del darrer defensor: quan Roger Viladomiu encarava porteria (veure foto) l’últim defensa l’agafaria en varies ocasions per aconseguir que acabés arribant abans el porter que no pas Roger. Una acció que, increïblement, no seria sancionada per l’àrbitre de l’encontre (ni amb falta).

Un àrbitre que, lamentablement, s’inflaria a ensenyar targetes grogues en un partit on la duresa, entre dos equips “juganers”,  va brillar per la seva absència (fins a 12 grogues i una vermella: aquesta la veuria Villegas al min90).

En el darrer tram de la represa l’Horta gaudiria de diverses aproximacions perilloses a l’àrea verd i blanca però al final res podria fer per evitar la derrota. L’heroi vilassarenc d’aquells últims minuts anava a ser un Sergio Cano que arribaria a treure dues mans prodigioses davant el setge hortenc.

Amb aquesta victòria el Centre Esportiu Vilassar torna a agafar aire respecte el descens i, malgrat la taula segueixi igualada, ningú pot amagar que aquests tres punts, davant un aspirant a l’ascens de categoria, són una clara injecció de moral perquè l’equip torni a escalar posicions i afronti la recta final de temporada amb molta moral i energia.

El proper partit de lliga el tornem a jugar a casa i ho farem en front el CE Farners: novament un equip que resideix a la part alta de la taula i que vol lluitar per pujar a 3a divisió.

 

ACCÉS A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE LA JORNADA - GRUP 1 PRIMERA CATALANA

 

> MÉS FOTOGRAFIES

Tots dos equips amb l'habitual sortida "fair play" al terreny de joc

 

 

L'onze inicial del Centre Esportiu Vilassar davant l'Horta

L'onze inicial de l'Horta davant el Centre Esportiu Vilassar.

Capitans i tripleta arbitral.

Emotiu minut de silenci per la mort del soci més gran del CEV: Felip Corominas DEP.

Els jugadors de la banqueta del CEV fent broma abans de l'inici del partit.

Una de les claus del primer gol: com Chino rep una passada de Mendo i posa una gran centrada a Hospi.

Albert Hospital remata a porteria i fa el primer i únic gol del partit.

Aquí veiem com ho celebra amb els seus dos companys: Mendo i Roger

Els tres protagonistes de la jugada (Mendo, Chino i Hospi) celebren junts el gol.

Mendo novament va estar espectacular en les seves tasques de creació de joc.

Ja tenim aquí la primavera però per instants les temperatures eren gairebé d'estiu.

 

Xavi de Frías, juntament amb Sergio Cano, va ser dels jugadors més destacats del partit.

En aquestes dues fotografies podem veure l'acció polèmica en què no es xiula falta sobre Roger i el porter aconsegueix arribar abans que el nostre davanter.

Joan Vives al salt i de fons podem observar alguns membres de la Penya Vilassarenca "No us acoleu".

L'Horta ho va intentar per dalt, a pilota aturada, amb xuts llunyans...

Makaay va entrar a pocs minuts del final i va ser un autèntic mal de cap per la defensa visitant.

Xavi de Frias i Edu Camps s'abracen al finalitzar l'encontre.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode