CE VILASSAR 2 - 2 EC GRANOLLERS

11.03.2013 12:43

LA CINQUENA CONSECUTIVA SE L’EMPORTA EL VENT

  • El CEVilassar remunta un 0-1 en contra però un Granollers amb 9 jugadors aconsegueix empatar en una falta lateral molt desafortunada pels verd i blancs.
  • El fort vent va influir molt negativament en el joc d’un CEV que va sortir al camp adormit i que va anar de menys a més en l’esdevenir del partit.
  • Els gols locals de Ruben Salvador i Hospital no van ser suficient per aconseguir el què hagués estat 5é triomf consecutiu a Vallmorena

 

El vent s’ho va endur tot, tot menys un punt. Això és el què li va quedar al Centre Esportiu Vilassar després de remuntar un partit que s’havia posat coll amunt al primer temps i que a la represa, per art de màgia, semblava encarrilar amb moltíssima claredat. El Granollers s’avançava en el marcador al transformar una pena màxima en un primer temps desesperant d’un CEV al què el vent i les imprecisions li estaven negant realitzar un bon partit. El reguitzell de targetes i alguna acció polèmica semblava que podien treure del partit als de Toni F.Corominas però a la represa tot canviaria i el color verd i blanc passaria a dominar l’encontre. Una segona part que començaria amb dos fets transcendentals: l’expulsió d’un jugador granollerí i el gol de Rubén Salvador. La insistència vilassarenca davant un Granollers en inferioritat numèrica tindria recompensa en el gol d’Albert Hospital, però una falta lateral sense aparent perill per part dels visitants acabaria imcomprensiblement al fons de la xarxa per posar el 2-2 definitiu en l’electrònic.

 

El vent:  el clar protagonista negatiu

Dia solejat, temperatura agradable: preludi d’una primavera que, per setmanes, sembla que poc a poc s’avança a la data indicada. Un dia meravellós per anar al camp: tant pels qui juguen com pels qui en gaudeixen des de la grada. Però el clar protagonista d’aquella matinal de diumenge (en gairebé tot el futbol català) anava a ser el fort vent. Una ventada que a Vallmorena, un petit turonet, es va deixar notar encara més i va fer que es veiés ben poc futbol sobre la seva gespa. A més a més el corrent d’aire anava boig: ara cap aquí, ara cap allà; un fet que va desconcertar a tots dos equips i que, en gran part, va perjudicar a un Centre Esportiu Vilassar que, durant els primers minuts, no va trobar-se gens còmode sobre el terreny de joc.

El Granollers avisava aviat, aprofitant una badada defensiva però errant quan ho tenien tot de cara per marcar. Eren els primers minuts i el fortí verd i blanc no semblava tant fort com en d’altres ocasions.

Una fortalesa que es va convertir en debilitat en un primer temps en què, dins el poc futbol, el més destacat podríem dir que anava a ser l’àrbitre de l’encontre. La primera decisió, sembla que sense errar, era la d’assenyalar penal per mans de Xavi De Frías. El migcampista veia la groga per haver impactat amb el seu braç una pilota que centrava per banda dreta el conjunt visitant. El cert és que el braç el duia enganxat al cos, però darrerament aquest tipus d’accions acostumen a ser penalitzades. Ivan Garcia era l’encarregat de xutar el penal i transformar-lo (a punt va estar Artur d’aturar) per inaugurar el marcador (0-1, min 17).

A partir de llavors fins a tres tragetes grogues per protestes o picabaralles per part dels nostres jugadors: un fet que ja descrivia que aquest no estava sent el diumenge dels verd i blancs. Un protagonisme arbitral que seguiria, malahoradament, amb una decisió complicada per part del mateix: no assenyalar un penal semblant a l’altra àrea. Això sí, des d'aquí sempre recalquem que la tasca dels col·legiats és molt complicada perquè han de decidir en mil·lèsimes de segon... En aquesta acció un xut de Loren des de l’interior de l’àrea també impactava (com en el cas de De Frías) en el braç d’un jugador granollerí però l’àrbitre no va considerar que fos suficient com per xiular penal. Un fet que desesperaria encara més a uns locals que, fora decisions del col·legiat, no estaven fent un bon partit.  De fet, la única acció perillosa per part del CEV la va tenir Galeano amb un xut que marxaria fregant el pal dret de Matamala. Així acabava el primer temps, amb decisions arbitrals que treien una mica al CEV i amb un Granollers que estava realitzant un partit seriós com a visitant. Dos fets que tot just es capgirarien al descans: amb un col·legiat que castigaria al Granollers i amb un Vilassar que passaria a ser un equip més proper a la bona versió a la què ens té acostumats.

 

Bona reacció verd i blanca, gran esforç del Granollers

Com bé explicàvem el segon temps començaria amb un CEV bolcat a l’atac, intentant ja des del primer instant aconseguir el gol de l’empat per anar a pels tres punts. Un camí que es faria lleugerament més planer amb l'expulsió matinera de Marcel: l’extrem esquerre del Granollers veia la 2a groga per agafar de la samarreta a Galeano al mig del camp.

Els visitants es quedaven amb un home menys i a sobre veurien com en la següent jugada, després d’un servei de cantonada, Rubén Salvador marcava el camí de la remuntada a l'enviar al fons de la xarxa un excel·lent rematat de cap (1-1, min 55).

Quedaven 35 minuts per endavant, el marcador estava en taules i el CEV gaudia de superioritat numèrica. Amb tot això el Granollers no va tenir una altra que ajuntar línies per intentar frenar els constants atacs verd i blancs. Toni F.Corominas havia anat movent fitxa amb l’entrada d’homes amb un clar perfil atacant: Cristóbal, Cristian, Toni Martín, Hospital... De fet, tots ells, juntament amb Roger, gaudirien de bones aproximacions a la porteria de Matamala. Toni Martín llençava magistralment un lliure directe i el propi Matamala s’estirava per realitzar una de les aturades a la jornada.

Poc després Roger es planatava també davant el porter però en última instància els granollerins aconseguien evitar el gol enviant la pilota a córner. Dins aquest setge verd i blanc cal apuntar que Cristian Martín, qui va deixar-se la pell en tasques defensives, salvaria al CEV d’encaixar un gol: al treure sota pals una rematada de cap del Granollers. 

El gol podia arribar en qualsevol moment, el Granollers estava patint la inferioritat numèrica i, tot i tenir una ocasió de gol a favor, veia com el CEV no deixava d’insistir amb molta constància. Una constància que tindria premi amb el gol d’Albert Hospital, qui davant la sortida de Matamala posaria la punteta per creuar la pilota i enviar-la, amb suspens, al fons de la xarxa (2-1, min 77).

Esclatava l’euforia al Municipal de Vallmorena, els jugadors celebraven el gol i també la decisió arbitral posterior a aquest: les queixes d’un jugador visitant van suposar una nova expulsió en el Granollers, en aquesta ocasió Enrich veia la segona groga per queixar-se a l'àrbitre. Millor panorama impossible: per davant en el marcador i contra un Granollers que hauria de jugar els últims 10 minuts amb 9 jugadors.

Però en això del futbol, i com en moltes coses a la vida, “no pots dir blat fins que el tinguis al sac i ben lligat”. I en una acció molt desafortunada pels locals, el Granollers trobaria la recompensa a l’esforç realitzat durant tot el partit: Oriol Vila llençava una falta lateral, sense aparent perill, que acabaria enverinant-se amb el vent i Artur veuria passar per sobre seu una esfèrica que acabava entrant, per a sorpresa de tots, a dins la porteria local (2-2, min 81).

 

Només havien passat quatre minuts des del gol d’Albert Hospital i els vallesans aconseguien posar taules en el marcador jugant amb dos homes menys.  D’aquí fins al final: un setge verd i blanc encara més accentuat i amb una acció molt i molt clara per poder emportar-se els tres punts: un xut de Galeano des de més enllà del balcó de l’àrea que s’estavellava al travesser de la porteria defensada per Matamala. 

Amb la desesperació atacant del CEV i amb l’esforç titànic per aguantar del Granollers s’arribaria al xiulet final del partit. Un empat que no deixa contents ni a uns ni a uns altres però que, sí que és cert, potser deixar millor sabor de boca a un Granollers que s’havia arribat a posar per sota en el marcador i jugant amb dos homes menys.

 

El proper partit del CEV ens transporta al complicat camp del Peralada (diumenge 17'00h), un desplaçament per terres gironines i davant un equip amb el qual també es va empatar, com en aquesta jornada, 2-2 en el partit disputat a Vallmorena.

 

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT: CEVILASSAR 2-2 EC GRANOLLERS

CONSULTAR RESTA DE LA JORNADA I CLASSIFICACIÓ 1a Catalana GRUP 1

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode