CE Vilassar 2-1 Llavaneres

21.09.2014 23:34

DEBUT I VICTÒRIA!

  • El Primer Equip s'imposava al Llavaneres per un ajustat 2-1
  • Els visitants s'avançaven en el marcador però abans del descans Xavi Cusidó posava l'1-1
  • Joel Molina marcava el merescut 2-1 a la represa 
  • Els nostres podrien haver posat més distància en el marcador però va faltar precisió

 

Els de Jaume Bonet comencen amb bon peu la temporada, ho fan amb una victòria per 2 gols a 1 davant el vigent campió d'aquest grup cinquè de Quarta Catalana. I això que els visitants s'avançaven en el marcador en una de les úniques aproximacions de perill de què gaudirien durant el primer temps: un contraatac del Llavaneres que acabava en gol després d'un desajust defensiu (0-1, min 15).

La reacció dels nostres, però, seria imminent i després de fer-se amb el lleuger control del joc i de les aproximacions de perill, una acció aïllada de Xavi Cusidó acabaria significant el gol de l'empat: Cusidó engaltava l'esfèrica i la creuava lluny de l'abast del porter (1-1, min 26).

Abans del descans només podríem destacar alguns tímids intents per part dels nostres i el fet de gaudir del domini del joc en camp contrari. Un lleuger domini que acabaria tenint premi a la represa.

 

I és que només iniciar-se el segon temps hi hauria una evident declaració d'intencions per part dels nostres: pressionant molt amunt i gaudint d'alguna acció de perill només començar aquesta segona part. Les dues més clares de l'inici: un xut de David Casany que arribant en velocitat no podia evitar que el porter acabés aturant l'esfèrica i un xut de Dani que marxava llepant el pal dret de la porteria del Llavaneres.

 La que no podria aturar el porter acabaria sent una acció un pèl afortunada per part de Joel Molina: el davanter verd i blanc s'avançava al porter i, posant la pilota per sobre, aconseguia que després de dos bots (i amb molta intriga) la pilota acabés entrant al fons de la xarxa (2-1, min56).

 A partir d'aquí  i fins al final de l'encontre els nostres gaudirien de forces ocasions per sentenciar el partit: Gonzalo, Dani i Casany gaudirien de les accions més clares però en totes elles el porter o la mala precisió evitaven el gol de la sentència.

 I mentre els de Jaume Bonet perdonaven, el Llavaneres (que insistia en buscar l'empat) es quedava a les portes de la igualada a l'impactar un lliure directe al ben mig del travesser.

Al final, doncs, tres punts i victòria molt important per començar la temporada amb molta confiança. La setmana vinent el Primer Equip es desplaça al camp del Pla d'en Boet; un camp molt complicat però on possiblement els nostres ja hauran recuperat a alguns jugadors importants que avui no estaven a disposició de l'entrenador.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS

 

MÉS IMATGES

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode