CE VILASSAR 2-0 UD CIRERA

29.08.2013 16:22

VICTÒRIA AMB TOC D'ATENCIÓ

 

David Casany - El Primer Equip aquest passat dimecres va aconseguir fer-se amb la tercera victòria de la Pretemporada al vèncer per 2 gols a 0 al UD.Cirera (2a Catalana). Després de guanyar enfront l'Europa i la Guineueta davant els mataronins arribaria un nou triomf per als de Pedro Quijada. Malgrat emportar-se la victòria, però, les sensacions a falta d'una setmana i escaig per a l'inici de la lliga no van ser del tot positives: amb una primera part molt espesa i amb un segon temps desangelat. Tot i això, tot i no oferir un bon partit, almenys resta la notícia positiva de no haver encaixat (la línia defensiva va treballar molt bé i Artur tampoc va tenir gaire feina) i d'haver trobat el camí del gol sense crear gaires ocasions davant la porteria rival.

 

Una segona part amb gols i poca cosa més

Els gols vilassarencs serien obra de Edu Marcel i Toni Martín. El primer d'ells arribaria durant el tram inicial de la represa, quan després d'una gran lluita del propi Marcel aquest mateix provocaria un servei de cantonada que acabaria en el seu gol: un refús li regalava l'esfèrica al segon pal i sense pensar-s'ho, preparava perfectament el cos per empalar la pilota i enviar-la a l'escaire de la porteria mataronina (1-0, min65). Després de veure que s'estava vivint un partit certament espès aquest gol va ser especialment celebrat pel nostre jugador, qui també s'estrenava com a golejador verd i blanc (no serà habitual veure'l marcar, atès la seva demarcació de caire defensiva).

Durant aquest primer segment de la represa aquest lleuger domini vilassarenc (que s'ampliaria de manera sistemàtica a tot el segon temps) es veuria recompensat amb un segon gol: en aquest cas Finidi, que va donar guerra, arribava a línia de fons i la seva centrada era refusada defectuosament per la defensa visitant fent que l'esfèrica li arribés a Toni Martín que, des de l'interior de l'àrea, no perdonaria i acabaria enviant la pilota al fons de la xarxa (2-0, min 72).

 

Amb el 2-0 en el marcador el Cirera, que no inquietaria en cap moment la porteria de Marc Chueca, abaixaria els braços lentament després d'haver realitzat un gran esforç (sobretot amb la gran intensitat que van imprimir durant el primer temps) i els nostres intentarien fer bo el marcador i, fins i tot, ampliar-ne l'avantatge. La darrera ocasió de gol la tindria Xavi Torrent però el seu xut, en un u contra u davant el porter, acabaria sent refusat a servei de cantonada.

 

Al final, doncs, victòria per 2 gols a 0 davant un Cirera menys rodat i que tot just aquest any debutarà a la 2a Catalana després del seu exitós ascens de categoria del curs passat. Per part dels nostres, com bé explicàvem a l'inici de la crònica, sensacions poc positives i molt treball per fer. Aquest era el penúltim assaig de pretemporada i, per tant, cal fer un darrer esforç per arribar en plenitud de forma al dia del debut (8 de setembre, davant el CE SABADELL 'B'). Veurem si en l'últim partit de pretemporada d'aquest diumenge, enfront l'UE Castellar, els nostres tornen a mostrar la seva millor versió i també tornen a fer-se amb un bon resultat: un fet que de ben segur impregnaria d'optimisme al vestuari a 7 dies per l'inici de la lliga.

 

ACCEDIR A ALINEACIONS DEL PARTIT

 

Proper partit: CEVILASSAR - UE CASTELLAR (2a Catalana); diumenge 1 de setembre a les 19'00h (Municipal de Vallmorena)

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode