CE CABRILS 2-4 CE VILASSAR

04.09.2016 22:30

REMUNTADA I TRES PUNTS D'OR EN EL DERBI!

• El debut en lliga començava amb un gran Cabrils que s’avançava 2-0, però el Primer Equip acabaria remuntant gràcies als gols d’Òscar (2), Lara i Buitre

La lliga 16-17 comença amb una gran victòria, l’aconseguida aquest diumenge en el apassionant derbi que va disputar el nostre Primer Equip a un Mpal de Cabrils que presentava una gran entrada. Un triomf basat en la fe cega en les possibilitats de l’equip, en el esforç col·lectiu de tot el conjunt i també en la inspiració golejadora de la línia ofensiva verd i blanca.

Inici espectacular del Cabrils i súper-reacció verd i blanca

El partit començava pitjor impossible: servei de banda i remat de cap de Nil Massanet al fons de la xarxa. Era el minut 5 i el Cabrils ja aconseguia avançar-se en el marcador.

Una gerra d’aigua freda que s’accentuaria pocs minuts després amb un segon gol del mateix protagonista: Nil Massanet marcava el 2-0 (min17) després de guanyar l’esquena a la nostra defensa. Poc va poder fer el porter Quim Ortega, qui ja abans havia evitat un altre gol.

Aquest inici fulgurant del Cabrils feia preveure un partit on caldria remar contra-corrent per treure algun punt en el primer desplaçament de la temporada. I tant es va remar que en pocs minuts s’aconseguiria tornar a posar l’equilibri en el marcador. A través d’un joc de paciència, sense precipitar-se, sense desesperar amb el 2-0 en contra.. Així arribaria una jugada on Buitrago rebria l’esfèrica al mig del camp i des d’allà arrancaria fins al balcó de l’àrea per assistir a Óscar, qui davant la sortida del porter col·locaria la pilota a l’escaire per marcar el 2-1 (min20).

La reacció arribava ràpid i això possiblement va ser clau per l’esdevenir d’un derbi on el domini de la pilota era vilassarenc però on el Cabrils estava sent molt més incisiu i perillós. Tant clau va ser aquest gol que en pocs instants tornaríem a veure una nova diana: novament Óscar i novament a passada de Buitre. Els bons minuts de joc dels nostres propiciaven una reacció immediata a través dels dos gols de Óscar i d’aquesta manera s’aconseguia posar el 2-2 en el marcador ben aviat (min24).

D’aquí fins al final de la primera part, el partit aniria decaient en quan a intensitat i el Cabrils començaria a deixar de tenir les arribades de les quals va gaudir en el tram inicial. Els darrers instants abans de la represa seguirien mostrant-nos un joc força controlat per part dels d’Esteban Molina, davant un Cabrils que amb el pas dels minuts, i després de veure com perdia l’avantatge del 2-0, se’l veuria un pèl nerviós i incòmode sobre el terreny de joc.

La segona part la trenca un golàs de Lara

La forta calor que queia sobre el Municipal de Cabrils i el fet se tractar-se de la primera jornada de lliga, obligaria als entrenadors a moure fitxa des de les banquetes i s’anirien veient forces canvis a tots dos equips. Tot i veure l’entrada d’homes de refresc, es convertiria en una evidència que la forta calor aniria fent decaure el fort ritme del primer temps. I així seria la segona part, una represa amb poc ritme i on les segones jugades, la pilota aturada i els petits detalls acabarien sent claus per l’esdevenir del matx.

Cap al tram final de l’encontre el Cabrils optaria per posicionar-se ben juntet al darrera per sortir en compte-gotes al contraatac i fer mal amb jugades ràpides i poc trenades. La única manera de trencar aquesta bona defensa local seria la pilota aturada, i així seria com arribaria el golàs del partit: una falta a la frontal de l’àrea era perfectament executada per Àlex Lara, qui enviava la pilota al fons de la xarxa per marcar el 2-3 (minut 80).

El resultat favorable als nostres, sumat a dues expulsions consecutives (el porter del Cabrils i el nostre central Pol Gisbert) farien que el tram final del partit fos encara més esbogerrat del previst. El Cabrils no es rendiria i gaudiria de dues ocasions molt clares per aconseguir l’empat: Nil Massanet topava amb Quim i Assís rematava desviat i molestat per un company del seu propi equip. Amb un Cabrils bolcat a l’atac seria com arribaria el gol de la sentència: un petit refús al mig del camp li cauria a Buitrago, qui amb la punteta aconseguiria marxar de l’últim defensor local per encarar al porter i superar-lo amb un xut al primer pal (2-4, min90).

Màxima bogeria i gran celebració, el derbi ja estava guanyat i la lliga començava amb victòria i amb un partit de somni al camp d’un rival històricament especial.

La setmana vinent (diumenge 12:30h) el Primer Equip rep la visita de La Llàntia, un equip que va descendir de #2cat l’any passat i on hi milita, d’entre d’altres, el ex-porter del CEVilassar Sergio Cano.

ESPECIAL AGRAÏMENT: El Cadet 'A' del CEVILASSAR ha gaudit d'un cap de setmana de convivència per encarar una il·lusionant temporada a la categoria de Preferent. Els nois entrenats per Carlos Barberan van tancar aquest cap de setmana de convivència anant a veure (TOT L'EQUIP el partit del Primer Equip! Moltes gràcies cracks! I a gaudir d'una gran temporada a Preferent! :)