CE Premià de Mar 8 - 2 Prebenjamí 'A'

11.10.2010 12:33

DERROTA A PREMIÀ DE MAR

Dissabte es va jugar el primer partit de lliga i es va disputar al Municipal de Premià de Mar.

El partit es va posar de cara pels locals a la primera part, ja que el resultat ja era de 3-0. El Vilassar de Dalt va retallar distàncies en el 3r quart i es va posar 3-2 en el marcador, però un bon tram final dels locals va acabar amb les possibilitats de puntuar per part del Prebenjamí A. Els darrers minuts dels premianencs es van veure caracteritzats per l'encert golejador d'aquests, els quals van emportar-se un resultat força elevat al final del partit: el resultat final va ser de 8-2.
L'equip té un marge de millora bastant gran ja que ha demostrat que si vol ho pot fer bé. Amb ganes i bon treball aquest grupet millorarà.