CE Premià de Dalt 1-2 INFANTIL 'A'

11.10.2010 17:32

Partit dominat de principi a fi per el Vilassar, i on el marcador no reflecteix les ocasions dels dos equips. Des del primer minut el Vilassar va buscar el gol amb insistència, arribant a la fi del primer quart amb 0-2 al marcador. El segon quart va ser pràcticament igual però sense transformar cap ocasió de gol. Després del descans el Premià de Dalt va posar els deu jugadors de camp al seu terreny, deixant la pilota al Vilassar, a partir d'aquí l'equip va anar baixant el ritme, i tant en aquest quart com a l'últim es va jugar sense intensitat i escassa actitud, no sabent trobar espais i donant profunditat al joc, tot i així hi va haver nombroses ocasions fallades, que haurien deixat un marcador molt més ampli. A falta de dos minuts, una falta llunyana tirada a l'àrea i després de relliscar un defensa ha deixat sol al davanter del Premià de Dalt que no ha perdonat en l'única ocasió que han tingut en tot el partit.

En resum tres punts i a continuar treballant per millorar en aquests aspectes que avui no han acabat de funcionar. Destacar el partit de Pau Castillo que en el seu primer partit oficial amb el C.E. Vilassar ha fet els dos gols de l'equip.