CAMPUS SETEMBRE 2012

22.07.2012 11:36

EL CAMPUS DURA FINS... EL SETEMBRE!!!

  • Obertes les inscripcions pel Campus/Esplai Estiu Setembre 2012
  • Possibilitat d'inscriure's online
  • El campus es durà a terme els dies 3, 4, 5, 6 i 7 de setembre
  • Tres opcions: Campus futbol, Campus Porters i Esplai

En dues setmanes finalitzarà el Campus Estiu 2012. Però aquest final no és definitiu... És més aviat un: "fins després". 

I és que als pocs dies es tornarà a celebrar una nova edició de Campus/Esplai Setembre. Tenint en compte que aquest Campus d'Estiu s'endinsa al mes d'agost, totes dues edicions quedaran encara més a prop que mai. En aproximadament tres setmanes tant l'Esplai com el Campus tornaran a ser els màxims protagonistes dels matins i tardes al Municipal de Vallmorena. Per tant, durant aquella primera setmana de setembre es donarà el fet curiós que no hi haurà gairebé cap minut sense activitat al terreny de joc: cal tenir present que en aquells precisos dies es donarà inici a la temporada d'entrenaments de ja gairebé tots els equips del futbol base del Centre Esportiu Vilassar.

Inscripcions

El període d'inscripcions per aquest Campus/Esplai Setembre ja està obert. I de fet es mantindrà obert fins a darrera hora i sense interrupció durant el mes d'agost. I és que es podran realitzar aquestes inscripcions en mode "online", és a dir: via e-mail. Enviant totes les dades necessàries (descarregar fulla d'inscripció del Campus al final de l'article) al correu electrònic: carlosbarberan@hotmail.com . 

Tres opcions

Aquesta edició de Setembre constarà de tres modalitats d'activitat:

1- Campus de futbol: amb dues sessions d'entrenament diàries a càrrec d'entrenadors titulats.

2- Esplai: activitats basades en jocs, esports i tallers; a càrrec de monitors titulats.

3- Campus de Porters (que anirà lligat al de Futbol però de manera paral·lela constarà de una tipologia de sessions específiques per a porters > veure a sota els "objectius, metodologia i estructura de treball" d'aquesta modalitat de Campus)

Cal tenir en compte que, a diferència del Campus Estiu, aquesta edició de Setembre no visita diariament la Illa Fantasia. Un fenomen subsanat sense cap tipus de problema gràcies als jocs d'aigua que es realitzaran cada dia.

És important que quan es faci la inscripció es deixi ben clara la opció escollida (el Campus porters té una fulla d'inscripció diferent).

 

Descarregar full inscripció CAMPUS/ESPLAI SETEMBRE 2012

>CAMPUS ESPLAI SETEMBRE 2012 (pag web inscripcio).jpg (1 MB)

 

Descarregar full inscripció CAMPUS PORTERS SETEMBRE 2012

>CAMPUS PORTERS SETEMBRE 2012 (pag web inscripcio).jpg (845,7 kB)

 

 

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode