CAMPUS ESTIU 2011

10.05.2011 13:15

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CAMPUS ESTIU 2011!!!

  • El CEV torna a organitzar una nova edició de Campus Estiu del 27 de juny al 29 de juliol

  • El dimecres 22 de juny a les 20'00h hi haurà reunió informativa sobre el Campus (al Camp)

  •  

 Amb l'arribada de l'estiu sembla que tot hagi de frenar durant uns mesos: l'escola, les activitats extraescolars, el treball, etc. Però al CEVilassar hi ha certes coses que ens costen frenar i que no podem evitar que segueixin durant l'estiu: la diversió i la formació a través del futbol. I ja que no ho podem evitar, el què sempre fem és organitzar un CAMPUS ESTIU realment apassionant.

Un Campus en el qual els nens i nenes que s'hi apuntin podran millorar moltíssims aspectes tècnics i tàctics durant les moltes sessions d'entrenament. Aquestes sessions d'entrenament sempre són a càrrec d'entrenadors titulats del nostre club i, per tant, l'aprenentatge serà tota una garantia.

Però no ens enganyem: la mainada no només busca aprendre a futbol, oi? Doncs clar que no! En definitiva el què busquen és passar estones ben divertides durant les seves particulars i llargues vacances d'estiu! Doncs bé, en aquest CAMPUS la diversió està assegurada, no només a les sessions d'entrenament sinó que també fora d'elles: perquè si t'apuntes al CAMPUS ESTIU 2011 podras gaudir de la ILLA FANTASIA cada dia! Sí, sí... cada dia!!! Després de finalitzar les dues sessions d'entrenament, agafem l'autocar i baixem a gaudir d'una hora i escaig de piscina! En aquest sentit, el balanç de l'anterior Campus, en què també anàvem a la Illa Fantasia, va ser realment espectacular: els nens estaven contentíssims amb les seves visites diàries al Parc Aquàtic. I és que amb la calor que fa al mes de juny i juliol, s'agraeix i molt poder gaudir de moments refrescants cada dia.

I el Campus finalitza deprés de la Illa Fantasia?

No pas! Si voleu podeu fer només horaris de "Matí" (de 8'30h a 13'30h), però el Campus dura tot el dia (fins les 17'30h)!!

Oferim un servei de menjador ( PREU 8'5 Euros) i per les tardes no t'aburriràs pas: tindràs classes d'anglés (classes amenes i divertides que estaran adequades al nivell dels nens) i després jocs diversos i competicions!

UN CAMPUS: DUES OPCIONS

  • Opció Futbol (de 4 a 12 anys): dins aquesta opció entra tot el què hem comentat anteriorment (les dues sessions d'entrenament, Illa Fantasia, classes d'anglès, jocs i competicions...) i a més a més la possibilitat de participar en el CAMPUS TECNIFICACIÓ PORTERS (amb entrenador de porters i treballs específics)
  • Opció Esplai (de 3 a 8 anys): aquesta és una de les novetats més importants d'aquest Campus Estiu 2011. Es tracta d'un Casal d'Estiu dirigit per Monitors d'oci i lleure titulats i amb contrastada experiència en Casals i Esplais. Tè el mateix horari que la Opció Futbol però amb sessions diferents:

          *1a sessió: tallers i jocs

          *2a sessió: aplicació dels tallers i jocs a l'àmbit poliesportiu

 A tot això també cal recalcar que al mes de setembre també hi haurà CAMPUS ESTIU (del 5 al 9 de setembre)

 

DESCARREGA'T EL DÍPTIC DEL CAMPUS ESTIU 2011!!! O PASSA'L A BUSCAR PER LES OFICINES!! LES PLACES SÓN LIMITADES!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode