Campions de lliga: Juvenil 'A' 1-0 UE Vilassar de Mar

• Un gol de David Egea al descompte (1-0) donava els tres punts i el títol de lliga al nostre Juvenil 'A'
  • Els nostres van merèixer el triomf però els nervis i la manca d'encert van estar presents durant tot el derbi
  • Els pals (en tres ocasions) i els porters visitants van provocar veure el 0-0 en el marcador fins al darrer suspir
  • Amb el gol de David Egea va esclatar l'eufòria i una grada plena de gom a gom va saltar a celebrar aquest màgic i merescut ascens a Preferent

El Juvenil 'A' tenia en les seves mans proclamar-se campió de lliga: ho acabaria sent si sumava els tres punts en el derbi davant de la UE Vilassar de Mar. El Llefià minuts abans s'havia imposat al camp del Premià de Mar i, per tant, traslladava tota la pressió als nostres jugadors. Una pressió i uns nervis que, sobretot, es van deixar notar en una primera part on el partit no va tenir un clar dominador. El fort vent també va provocar veure com la UE Vilassar de Mar patiria més del compte per poder sortir del seu camp. Durant el primer temps els visitants tindrien dues clares aproximacions però no acabarien en gol: un remat de cap a boca de gol (marxava fora) i un u contra u amb un espectacular Sergi Sánchez que aturava l'esfèrica.

En quan als nostres, podríem comptabilitzar innumerables aproximacions a la porteria marinera. D'ocasions clares, possiblement unes 4 ocasions i cap d'elles acabada en gol: Sayago enviava la pilota excessivament creuada i després enviava al travesser, Ariza topava amb una gran aturada del porter, Polete xutava al lateral de la xarxa quan semblava gol, Víctor arribava a línia de fons i aturava el porter...

Aquesta va ser la tònica d'una primera part sense dominador però amb moltes més ocasions pels nostres.

A la represa les exigències del guió van obligar al nostre Juvenil 'A' a agafar el pes del partit per anar a pels tres punts. I en pocs segons ja es va veure la primera ocasió: Sayago novament creuava en excès l'esfèrica i aquesta sortia per línia de fons.

Amb el domini de l'esfèrica però sense encert i assumint molts riscos. Així seria l'esdevenir d'una segona part farcida de nervis i molta tensió. Sergi Gonzàlez introduiria tres canvis per donar aire fresc a l'equip en la seva versió ofensiva: destacar que dos d'aquests jugadors eren els Cadets Eric i Ivan (tots dos van fer un partidàs).

Amb el pas dels minuts s'anirien acumulant les aproximacions a la porteria marinera: Sergio Sánchez definia perfecte però aturava el porter quan ja semblava gol, Polete enviava la pilota al pal i l'esfèrica es passejava per la línia de gol... I així fins arribar als darrers instants.

Amb tots els jugadors verd i blancs bolcats a l'atac s'assumia el risc de perdre el partit: i la UE Vilassar de Mar bé podria haver marcat però no va tenir encert en els darrers metres.

I quan ja semblava que era impossible, arribaria una de les jugades més màgiques dels darrers anys al CEV: centrada des de banda esquerre, remat d'Uri Boldú al travesser, refús dins l'àrea i xut de David Egea al fons de la xarxa! Quin gol!!!!!! Estàvem en temps de descompte i a pocs instants de la fi del partit arribava el gol que ens donava la lliga i l'ascens a Preferent.

Bogeria màxima entre jugadors, cos tècnic i una grada que va estar animant des de l'escalfament fins al darrer suspir del partit. Una eufòria frenada durant els pocs instants que li restaven al partit. La UE Vilassar de Mar va tirar d'orgull i va intentar empatar en l'última jugada però la gran actitud defensiva dels nostres (una tònica al llarg de la temporada) va evitar que ens donessin cap ensurt. L'àrbitre xiulava la fi del partit i esclatava l'alegria i la emoció màxima a Vallmorena!

El Juvenil 'A' es proclamava campió de lliga gràcies a un gol en temps de descompte i l'any vinent gaudirà novament de la categoria "Juvenil Preferent". Una fita històrica i molt merescuda després d'una temporada molt exigent, molt complicada però també molt emocionant i molt gaudida.

ENHORABONA A TOT EL JUVENIL 'A'! ENHORABONA CAMPIONS!!!!