CADET 'A' 2 - 1 CF Argentona

11.10.2010 17:58

Partit on el més destacable va ser el resultat a favor pels locals. Es va iniciar amb un breu domini dels vilassarencs que van intentar jugar la pilota però que aviat es van veure superats pel joc directe del rival, cosa que va propiciar els nervis normals de la primera jornada i moltes imprecisions en el joc del nostre equip. A mesura que passaven els minuts, l´Argentona creava més perill i els nostres es contagiaven del joc directe i creixia l´ ansietat. Fruit de tot això va arribar el 0-1 en una pilota penjada a l´ àrea que la defensa no va poder rebutjar i on el porter no hi va poder fer res. Amb l’ assetjament continu a la porteria defensada per Moha mitjançant pilotes penjades provinents de les reiterades faltes amb les quals va ser sancionat el cadet, el jugadors vilassarencs van trenar la primera jugada del partit i va arribar l´1-1.

En el començament de la segona part els nostres es van calmar i en els primers 5 minuts van realitzar jugades de molt mèrit que podrien haver significat algun gol. Amb aquest inici el rival es va veure sorprès i els nostres nois van aconseguir el que seria el definitiu 2-1. D’ aquí cap al final molta lluita, molt joc directe i massa patiment pel públic local. En definitiva,partit molt treballat dels jugadors entrenats pel Raúl i el Isaac, que van aconseguir remuntar però sense exhibir una gran nivell de joc, possiblement com a conseqüència dels nervis del primer partit oficial a casa.