Benjamins i Alevins - Golden i Powerade Cup

05.12.2014 00:01

BENJAMÍ 'A' I ALEVÍ 'A' PARTICIPARAN A TORNEJOS DE PRESTIGI! 

  • Els benjamins s’enfronten aquest dissabte a l’Ajax d’Amsterdam
  • Roma, Benfica i Ajax completen el cartell internacional de luxe de la Golden Cup 
  • Els alevins juguen al camp del Cornellà un dels tornejos més importants del futbol base estatal
  • Si l'Aleví 'A' supera la primera fase podria tenir rivals com FCBarcelona, Espanyol, Madrid, Màlaga, etc.

 

Aquest proper cap de setmana no hi haurà competició ja que la Federació Catalana de Futbol ha establert els propers 6-7 de desembre com a dies de descans. Així doncs cap dels nostres equips (ni al futbol base, ni al sènior) jugaran partits de lliga. Però aprofitant l’aturada competitiva hi haurà dos equips (Benjamí ‘A’ i Aleví ‘A’) que es desplaçaran lluny de Vallmorena per participar en dos tornejos de prestigi: la Golden Cup 2014 (Vallès Oriental) i la Powerade Cup 2014 (Cornellà).

 

Golden Cup (6-7-8 desembre)

El Benjamí ‘A’ es desplaçarà fins al Vallès per participar a la Golden Cup, un torneig en el què hi participen equips de primer nivell com el FCBarcelona, RCDEspanyol, CF Villarreal, Ajax, Roma, Benfica, Damm, Cornellà, Girona, etc. D’entre aquests molts noms hi haurà el de CEVilassar, amb el benjamí ‘A’ de Sergi Gonzàlez com a representant del nostre club. Els nostres benjamins recordem que són líders del seu grup de 1a divisió i això convida a pensar que poden arribar a fer un bon paper en aquest torneig. 

El Benjamí ‘A’ està enquadrat al grup D, on s’enfrontarà a: Avatars Acadeny, Ajax d’Amsterdam,  Vilanova del Vallès, Fundació Marcet, Olímpic La Garriga. El debut serà davant del Avatars (dissabte a les 15’15h) i el partit més destacat serà el què l’enfrontarà al Ajax holandès (dissabte 16’45h).

 

Powerade Cup (5-6-7-8 desembre)

L’Aleví ‘A’ per la seva banda anirà fins a Cornellà del Llobregat, on hi disputarà la Powerade Cup, competició que la U.E. Cornellà ja va guanyar en la passada edició en una gran final davant del Barça. 

Aquest és un dels Tornejos més prestigiosos de futbol base i reuneix els millors equips alevins d'àmbit nacional com l'esmentat FC Barcelona, Espanyol, Vila-real, Màlaga, Sevilla o Reial Madrid. La fase prèvia del Torneig està prevista per als dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, i la fase final per al 19, 20 i 21 del mateix mes. Precisament a la fase prèvia serà on hi jugaran els nostres. En cas de superar aquesta fase, els de Dani Molina podrien arribar a enfrontar-se a rivals de primer nivell com Barça, Espanyol, Reial Madrid, etc.

El nostre Aleví ‘A’ estarà enquadrat al grup 7 i s’enfrontarà al Manlleu, Bordeta Lleida, Mataró, Vila Olímpica i Parets del Vallès. El dia de competició: el dilluns 8 de desembre, a les modernes instal·lacions del UE Cornellà (al costat del Power8 Stadium).

 

GOLDEN CUP

 

POWERADE CUP

 

Podeu trobar més informació a les respectives pàgines web dels tornejos:

Golden Cup: https://internationalgoldencup.com/ 

Powerade Cup: https://powercupalevin.com/

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode