BENJAMÍ C - CAMPIÓ LLIGA 13-14

26.04.2014 13:12

EL BENJAMÍ 'C' JA ÉS CAMPIÓ DE LLIGA!!!

A falta d'una jornada per l'acabament del campionat el Benjamí 'C' s'ha proclamat campió de lliga al vèncer per 5 gols a 1 al Olímpic Malgrat. Els gols en aquest encontre han estat obra de Nacho Alcazar (hattrick), Hugo Barrionuevo i Eric Fontclara. Ara només resten 3 punts en joc i la distància entre tots dos equips ja és de 4 punts. Així doncs, de manera matemàtica, podem dir que els nostres petits benjamins ja són campions de lliga! Per celebrar aquesta fita els jugadors han saltat com mai, han cantat i òbviament han organitzat una festa improvitzada a la zona de vestuaris!

 

UNA TEMPORADA PER EMMARCAR!

Entrenats per Edu Reyes, Andreu Galceran, Roc Dalmau i Marc Gasulla; el Benjamí 'C' tanca d'aquesta manera una temporada amb uns números clarament d'equip campió: líder, amb 22 partits guanyats, 2 empatats i només 1 perdut (a Arenys de Munt). Els registres golejadors també són d'aquells que fan tremolar: amb 157 gols a favor i tant sols 31 dianes en contra. La clau d'aquesta consecució del títol, a nivell de puntuació, han estat les dues victòries que han aconseguit els nostres davant el seu rival directe: un Olímpic de Malgrat, que juntament amb La Salle, també han estat lluitant fins a aquestes darreres jornades. En aquest sentit hem d'apuntar que no només ha estat complicat puntuar en els duels directes en front del Olímpic, sinó que també ho ha estat davant de La Salle, el Santa Sussana o l'Arenys de Munt.

Amb aquesta lliga al sac, ara aquest grup de benjamins restarà pendent de veure si el Benjamí 'A' també s'acaba sumant a la festa a final de temporada. Recordem que en aquest cas el Benjamí 'A' lidera la classificació i que possiblement, sinó hi ha canvis, es jugaran el títol de lliga en la última jornada: a casa i davant el Bufalà.

 

Des del web del CEVILASSAR, i en nom de tota la família del CEV, l'enhorabona a tots els integrants d'aquesta plantilla: tant jugadors com cos tècnic! Enhorabona no només pel títol, sinó que també per la progressió i millora que aquesta generació de jugadors mostra any rera any! Per últim: enhorabona també a l'afició que té aquest equip! A sota podreu veure perquè ho diem..!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode