Benjamí 'A' vs Selecció Maresme

27.05.2015 22:55

EXPERIÈNCIA VERD I BLANCA AMB LA SELECCIÓ DEL MARESME

  • Aquesta setmana teníem la oportunitat de gaudir d'un doble premi a Vallmorena: d'una banda veure un gran partit entre el nostre Benajamí 'A' i la Selecció del Maresme, i d'altra banda veure a dos dels nostres jugadors jugant en el combinat maresmenc: Jan Virgili i Pau Tomàs. 

 

El partit va estar clarament dominat pels nostres benjamins i el marcador al final va reflexar una clara golejada a favor dels verd i blancs. Cal tenir en compte forces factors que van influir en aquest resultat: el primer d'ells, el grandíssim estat de forma en què es troben els jugadors entrenats per Sergi González (campions de lliga aconseguint l'ascens a Preferent).

El segon dels factors (clau) és que la selecció del Maresme està formada per jugadors de primer any benjamí, i això es va fer molt evident durant l'encontre. Al mateix temps, es tracta d'un grup de jugadors seleccionats que tot just ara s'està començant a conèixer. Un grup de jugadors d'entre els quals s'hi troben dos cracks verd i blancs: el Jan (Benjamí 'A') i el Pau (Benjamí 'C'). 

Tots dos, jugadors de primer any, han realitzat una gran campanya i ara tenen el premi d'estar seleccionats en un combinat maresmenc que acabarà disputant a finals de juny un torneig organitzat per la Federació Catalana de Futbol on s'enfrontarà a la resta de comarques de Catalunya.

 

Al programa Fora de Joc entrevistàvem a protagonistes a tres bandes: als dos jugadors verd i blancs seleccionats, al seleccionador (Moha Elgaadaqui) i al nostre entrenador del Benjamí 'A' (Marc Delgado). Destacar de les paraules del seleccionador, que els dos jugadors del CEV són "molt importants" per els esquemes de la seva selecció i que està "molt content amb el rendiment" que estant tenint dins el grup. 

Podeu recuperar les paraules i impressions de tots els protagonistes al tram final d'aquest Podcast del programa (els últims 25 minuts).

 

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode