Benjamí A 9 - 2 CF Tiana

25.10.2010 13:12

 

El Benjamí A va tornar a conèixer la victòria i ho va fer vencent per 9 gols a 2 al Tiana

 Partit contra un rival d'un nivell inferior, amb el qual ens va costar entrar en joc, i fins al segon quart no es va trobar el camí de la porteria i el distanciament en el marcador. L'equip va sortir mentalitzat des del primer minut, però que quan no va ser la imprecisió en l'última passada, va ser la precipitació en la rematada, i quan no, els pals o el porter rival els que van evitar que l'equip marqués en els primers 12 minuts. El joc no el podríem catalogar d'excel·lent, però s'intentava combinar a la recerca de les opcions de gol. En el segon quart, i després de realitzar el primer, els gols es van anar succeint fins a un total de 5, amb un Víctor en estat de gràcia, que juntament amb la distribució de joc d'Emilio van fer inútils els esforços dels jugadors rivals per aturar el joc ofensiu. Els minuts en aquesta part van ser de millor qualitat i es va poder veure un joc més fluid i amb més combinacions. En el tercer quart la dinàmica continuaria de la mateixa manera, amb els millors minuts del Vilassar, en un continu atac per bandes i finalitzant la majoria de les jugades.

 

 Es van aconseguir 4 gols, i els jugadors van deixar unes sensacions molt bones, veient que el que es treballa durant la setmana, surt als partits. L'últim quart va ser d'una qualitat inferior, amb una intensitat defensiva molt pobre, que va permetre el rival marcar-nos 2 gols, i amb una producció de joc nul, que es va traduir en cap gol a favor.

 En definitiva partit bo, que ens deixa diversos errors a corregir per seguir fent-nos més equip i poc a poc aconseguir els objectius marcats