Benjamí 'A' 7-1 Barberà Andalucia

15.03.2015 22:50

LLENÇATS A PREFERENT!

El Benjamí 'A' s'imposava aquest passat dissabte per 7 gols a 1 al Barberà Andalucia. Els de Sergi Gonzàlez s'enfrontaven als segons classificats i al davant tenien l'oportunitat de distanciar-se gairebé de manera definitiva del seu perseguidor. Després de jugar un gran partit (segons el cos tècnic, "un dels millors de l'any") els nostres petits certificaven un clar triomf en front dels vallesans i, a partir d'ara, encararan el tram final de temporada amb una avantatge molt important i amb el cartell de claríssim favorit a emportar-se la lliga i, per tant, la plaça d'ascens a Preferent.

 

El partit davant del Barberà començava amb bones sensacions, sense gaires aproximacions dels visitants, amb imprecisions, amb molta intensitat i amb lleugers avisos per part dels nostres. Avisos que tindrien premi ben aviat: una jugada d'Hugo acabava amb un refús que aprofitava Aitor per inaugurar el marcador. 

Poc després la qualitat individual dels visitants ens faria veure un autèntic golàs de còrner directe: un gol olímpic que posava taules en el marcador i que deixava entreveure un partit emocionant entre tots dos aspirants a l'ascens. 

Ben enmig de la pluja el partit agafaria un ritme trepidant i sense tenir un clar dominador els nostres donarien un cop sobre la taula abans del descans: una espectacular jugada d'AItor Alcázar suposava posar el 2-1 en el marcador.

A la represa, i ja sense pluja i amb un sol radiant, els nostres veurien clarament la llum del camí cap a la victòria i en una excel·lent segona part sentenciarien l'encontre: Aitor Alcázar signava el seu hattrick i s'hi afegien a la taula de golejadors del partit Aritz, Marc Figueredo, Gerard Torras i Hugo Pascual.

Mentrestant, els visitants seguirien mostrant el seu orgull i el seu bon nivell tractant de reduïr constanment distàncies en el marcador. Un fet que, gràcies a l'entrega defensiva dels nostres i també gràcies a la inspiració dels nostres porters, va resultar missió impossible pels vallesans. 

Al final, golejada per 7 gols a 1 i victòria per distanciar-se a 12 punts del Barberà Andalucia. Una distància que, tenint en compte que resten 10 jornades, gairebé ens asseguraria un ascens històric a la categoria de Preferent Benjamins. De fet, els de Sergi González haurien de caure en fins a 5 ocasions i que el seu perseguidor no caigués en cap encontre d'aquí al final.

 

En el proper programa Fora de Joc (dimarts a les 19'30h) podrem escoltar la versió de jugadors i cos tècnic.

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode