Balanç de la primera volta 12-13

12.02.2013 15:37

Una primera volta exJEPcional 

  • Des del web analitzem la situació de tots els nostres equips arribats al equador de la temporada 2012-2013
  • Destaquem el bon paper dels Juvenils i la gran adaptació d’algunes generacions a noves categories: el CadetB, l’Infantil C, l’Aleví C-D, els Benjamins C-D-E-F i el Prebenjamí C
  • D'altres equips amb objectius competitius també estan acomplint: Infantil 'A', Aleví A-B i Benjamí A-B

Són ja 4 mesos els què han passat des de que es va iniciar la vesant competitiva d’aquesta temporada 2012-2013. Un 7 d’octubre, a excepció del Juvenil ‘A’, era la data en què es donava el tret de sortida a l’aventura en lliga de totes les nostres categories del futbol base. Des de llavors fins a dia d’avui el cert és que el balanç a fer en la gran majoria dels casos és força positiu, amb  una mica de tot: amb alegries inesperades i amb alguns equips (pocs) als quals, per contra, no els hi ha acabat d’anar del tot bé en aquest primer tram de temporada. Sigui com sigui, aquest proper cap de setmana encetarem la segona volta i ho farem amb bones sensacions en gairebé tots els fronts del Centre Esportiu Vilassar. Afegint també al Futbol Base uns Seniors que estan en bon estat de forma: amb un Primer Equip que ha remuntat al tram final de la 1a Volta i amb un Filial que es manté a les posicions de dalt de la taula.

 

Escola Gran i Petita

Emilio Gómez Pova, Pere Bascú, Jep Jiménez i la resta de cos tècnic han estat garantia, des d’un bon inici, d’un gran treball en una de les categories més importants de l’entitat. Per adonar-se de la importància que se li dóna a aquesta categoria des de la Coordinació Esportiva només cal veure que el recanvi a la marxa de Jep Jiménez serà, ni més ni menys, que un entrenador experimentat com Pedro Quijada. El treball realitzat fins ara el podem catalogar com a molt bo: amb una gran progressió de tots els jugadors i amb un gran salt de qualitat en els jugadors que l’any vinent faran el pas a la competició de Prebenjamins.

Cal destacar que, tot i que ha costat perquè són massa petits, l’Escola Petita finalment va poder jugar un partit en aquest primer tram de la temporada, cosa que va emocionar a tota la família d’aquesta escoleta. Un aspecte que també va deixar molt content i il·lusionat a un Jep Jiménez que en els darrers dies es va acomiadar del club i d’aquest petit gran equip de l’escoleta.

 

Prebenjamins

Des del C-D fins al A-B totes dues generacions de jugadors estan realitzant unes campanyes veritablement excepcionals. De tots ells possiblement el Prebenjamí D sigui el què més dificultats s’està trobant en aquesta primera experiència competitiva, però tot i això la setmana passada va tancar la primera volta amb una gran alegria: la primera victòria en lliga! El cert és que el treball de Edu Romero, Pere Bascú, Sergi González i Eric Borland (juntament amb els seus ajudants) està tenint grans resultats. El Prebenjamí C està realitzant una campanya impressionant i està en 4ta posició gràcies a unes estadístiques realment bones: amb tant sols 2 partits perduts. Pel que fa als de Sergi González i Eric Borland hem d’apuntar que la generació de Prebenjamins A-B novament està oferint un molt alt nivell futbolístic: amb un paper en lliga del Prebe ‘A’ increïble (lluitant, sense saber-ho, pel liderat) i amb una evolució boníssima del Prebe ‘B’.

 

Benjamins

Es preveia una temporada complicada per a tota la categoria de Benjamins, amb dos equips de nova creació, el C i l’F, amb una generació de nivell que debutava a la categoria (D-E) i, finalment, amb uns A-B que havien de defensar la 2a divisió i fer un bon paper a 3a.

I el cert és que podem estar contents en tots els fronts: els Benjamins C i F (de Esteban Molina i Josué Molina) estan realitzant una molt bona campanya; el Benjamí D-E de Pedro Quijada segueix jugant un futbol realment envejable i apunta a una generació que marcarà època al club; i finalment per l’A-B tant sols podem tenir bones paraules: amb un Benjamí ‘A’ que a cada dia que passa juga millor en l’exigent categoria de la 2a divisió i amb un Benjamí  ‘B’ que ha tancat la primera volta com a líder incontestable de la seva lliga gràcies a que només coneix la victòria.

 

Alevins

Excepcional primer equador de lliga de tots els nostres equips en categoria d’Alevins. L’Aleví C-D de Jep Jiménez ha aconseguit, a meitat de temporada, acomplir amb els complicats objectius marcats: adaptar-se a la categoria i intentar mantenir la 3a divisió (estem clarament fora del descens). Apuntem que amb la marxa de Jep Jiménez aquesta generació de jugadors ara passarà a ser dirigida per dos autèntics mestres: Eric Borland i Juan Molina.

I pel que fa a la guanyadora i ambiciosa generació de l’Aleví A-B, dirigida per Emilio Gómez i Borja Bou, només podem fer un ànalisi de caire positiu del què han fet fins a dia d'avui: amb un gran paper en lliga i tots dos seguint mantenint serioses opcions per aconseguir quelcom molt complicat: la seva tercera lliga consecutiva i un ascens històric a la 2a divisió d’alevins. Encara resta molt per jugar-se, però de seguir a aquest nivell segurament tindran opcions de somiar fins al final.

 

Infantils

Possiblement els qui estiguin “menys” contents per qüestions classificatòries siguin els de Josué Molina i Aitor Fernández. I és que l’Infantil B es troba classificat a la zona baixa de la taula en el seu primer any a la categoria d’infantils. Tot i això, no poden estar insatisfets després de la progressió que s’està veient dins la seva adaptació al futbol 11. En quan al Infantil C podem dir que els de Emilio Gómez i Borja Bou han tancat una primera volta brutal: mostrant un alt nivell futbolístic i copant la segona posició a la taula després d’haver perdut només 2 partits.

I finalment trobem a un Infantil ‘A’ que iniciava la primera volta amb molts dubtes sobre la possibilitat de salvar la 1a divisió d’Infantils en què debutava el CEVilassar aquest any... però amb el pas de les jornades els de Sergi González i Esteban Molina s’han anat assentant en la categoria i han trobat el seu lloc a la mitja taula. Un fet que ha propiciat confiança en forma de punts importants en els nostres infantils.

 

Cadets

Complicat descriure el gran paper que estan realitzant els jugadors entrenats per Carlos Barberán i Fernando Galeano en el seu primer any a la categoria de Cadets. I és que el Cadet ‘B’, contra pronòstic, s’ha situat en aquesta primera volta a la part alta de la taula. Això sí, uns empats davant equips de dalt i una derrota davant el Llavaneres en l’últim partit de la primera volta han fet que els cadets de primer any hagin tocat de peus a terra. Malgrat això, dins un any en què el que s’ha d’aconseguir és formar un bon equip per l’any vinent, podem dir que el cos tècnic d’aquest Cadet B està molt satisfet amb el rendiment i la evolució del seu equip.

Pel que fa al Cadet ‘A’, després d’un inici de campanya realment espectacular, sense deixar-se punts, ha arribat a tenir tres relliscades que l’han allunyat de l’objectiu de l’ascens: derrota a Cirera i a Cabrera i empat al camp del Tiana. Tot plegat ha propiciat que els dos de dalt (Cirera i Cabrera) s’hagin distanciat una mica. Tot i això, encara resta tota la segona volta per davant i de ben segur que amb uns números semblants, millorant en els partits davant rivals directes, l’equip retallarà punts i tindrà possibilitats.

 

Juvenils

La nostra categoria de Juvenils normalment és una de les que més exigència competitiva té i en aquesta primera volta l’exigència d’un objectiu clar (la salvació) ha propiciat veure a dos juvenils a un gran nivell.  El Juvenil B va tancar davant la Juventus, amb derrota injusta, una primera volta realment exJEPcional, en segona posició a la taula i amb uns números que, a meitat de temporada, ja ens asseguren la salvació i ens conviden a seguir somiant amb una hipotètica bona segona volta que ens podria regalar la possibilitat de lluitar per la lliga. Malgrat aquest no sigui l’objectiu, estem segurs que ara, amb la salvació assolida,  els jugadors del Juvenil B intentaran seguir mostrant l'alt nivell futbolístic als què ens tenen acostumats d’aquí a final de temporada. Un nivell de joc que, segur, ens faria seguir estant a la zona alta de la taula.  Hem d’apuntar que Jep Jiménez es va acomiadar del seu Juvenil B el passat cap de setmana, tancant el què hem anomenat anteriorment com a una “primera volta exJEPcional”. El segon tram de la temporada comptarà amb un cos tècnic format per Pere Bascú i Pedro Quijada.

I el Juvenil ‘A’ de Cristian López i Sergio Nieto podem dir que també ha acomplit, i amb escreix, el què es podia demanar en aquesta primera volta: agafar un bon coixí de punts respecte el descens. A hores d’ara, i després dels dos primers partits de la segona part de la temporada, l’equip es troba a mitja taula, amb 25 punts en el seu haver: a 7 del líder de la categoria (Badalona) i a 9 del descens (el marca la Grama). Així  doncs, bones sensacions d’un Juvenil ‘A’ que en aquesta primera part de la temporada, d’haver estat més regular encara, podria haver acabat la 1a volta en les posicions capdavanteres de la taula. Destaquem, d’aquest tram inicial del juvenil ‘A’, el gran paper del Juvenil de primer any Gerard Buitrago: ja que amb 9 gols (cap de penal) és el tercer màxim golejador del grup 2 de Juvenil Preferent.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode