AT MASNOU 1-0 CE VILASSAR

12.10.2014 23:18

DESENCERT TOTAL I PRIMERA DERROTA...

  • El Primer Equip cau per la mínima (1-0) al camp del At.Masnou
  • En un mal partit de futbol on els locals van desequilibrar el marcador abans del descans
  • A la represa es va intentar buscar el gol de l’empat però va faltar encert i mai es va trobar el millor joc de l’equip
  • Els verd i blancs ja no són líders després de perdre per primer cop a la temporada

 

Potser era necessari un toc d’atenció, però potser no calia que fos en forma de derrota i davant d’un rival aparentment inferior. Però les aparences enganyen i en el còmput global d’un mal partit de futbol l’Atlètic de Masnou va aconseguir emportar-se tres punts i els nostres van marxar de buit del Municipal d’Ocata. Els locals aprofitaven un refús en un servei de cantonada i en canvi els nostres tornaven a desaprofitar moltes ocasions de perill i es quedaven sense marcar per primer cop de la temporada.

 

Durant el primer temps els de Jaume Bonet tractarien d’intentar dominar el poder de l’esfèrica però les reduïdes dimensions del terreny de joc i la forta pressió del conjunt local impedirien veure continuïtat en el joc dels verd i blancs. Malgrat això els nostres gaudirien de forces aproximacions a la porteria contrària: amb internades dels dos laterals (Ferran i Saúl), amb xuts llunyans de Xavi Cusidó, Lara, Casany... Però cap d’aquests xuts acabaria amb la pilota al fons de la xarxa.

Amb els nostres desaprofitant accions ofensives, l’Atlètic de Masnou aconseguia posar la por al cos amb algun tímid contraatac i també amb bons serveis de cantonada. Precisament d’aquesta manera arribava l’únic gol del partit: Nico, qui anteriorment aturava un gran remat de cap dels locals, en aquesta nova ocasió quedava venut davant d’un refús dins l’àrea petita que acabava sent empès al fons de la xarxa per un jugador de l’equip local (1-0, min35).

 

A la represa els de Jaume Bonet es llençarien clarament a per l’empat durant els primers instants: amb bones accions combinatives i amb costants arribades perilloses a l’àrea rival. Dani tindria un parell d’ocasions clares, Àlex Lara també gaudirà d’una bona ocasió, Casany des de lluny a res va estar de sorprendre al porter local, Saúl i les seves incorporacions tornaven a generar accions de molt perill, Padilla (que acabava d'entrar al terreny de joc) també gaudira d'alguna bona conducció a prop de l'àrea rival... Però novament cap d’aquestes ocasions s’acabaria transformant.

Va ser llavors quan, entrenant al tram final de l’encontre, van començar a venir les presses, les imprecisions, els nervis, la pèrdua de temps (lògica) dels locals.. I així van anar passant els minuts, amb el joc constantment aturat i amb un mal CEV. I malgrat els nostres seguissin apropant-se a la porteria local, en cap de les accions ofensives s’aconseguiria trobar el camí del gol. Fins i tot jugadors com Joan Egea (central) s'atrevien a pujar a l'atac per intentar buscar el gol de l'empat...

Així doncs, primera derrota de la temporada i pèrdua del liderat. La propera jornada tornarà a ser una prova de foc: rebent a Vallmorena (12’15h) a un dels equips més potents de la categoria, el Santvicentí. Serà llavors quan els nostres hauran de mostrar certes millores, sobretot, a l’hora d’aconseguir transformar les ocasions en gol.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

 

PROPER PARTIT: CE VILASSAR – CF SANTVICENTÍ (12’15H – MPAL VALLMORENA)

 

FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode