27.04.2015 01:07

SOM DE PREFERENT!!!!

• El Benjamí 'A' es proclamava campió de Primera Divisió i aconsegueix un ascens històric a Preferent
  • Els de Sergi Gonzàlez guanyaven al camp del Sabadell per 0 gols a 7

Aquest diumenge el Benjamí ‘A’ tenia el primer match ball per proclamar-se campió de lliga i no desaprofitava la ocasió i s’imposava al camp del Sabadell i celebrava el títol a manca de 5 jornades pel final. Un títol de lliga que suposa un ascens històric a la categoria de Benjamí Preferent.  Si bé és cert que el Juvenil ja va pujar a Preferent anys enrere, en aquesta ocasió es tracta d’un ascens a la màxima categoria i això suposarà poder enfrontar-se, en lliga, amb equips com Barça, Espanyol, Damm, etc.

Una segona part impressionant

Els de Sergi Gonzàlez consumaven l’ascens al imposar-se, ni més ni menys, que per 0 gols a 7 al camp d’un històric com el Sabadell. Un partit que tindria una primera part ben complicada i una segona part ben plàcida. I és que després de marxar al descans amb 0-0 al marcador, al segon temps els nostres aconseguirien marcar un gol darrera l’altre.

La clau de tot plegat, com en tota la temporada, la qualitat tècnica, la intensitat, la pressió i l’actitud ambiciosa d’un equip que ha aconseguit fer història.

Una temporada de somni

El nostre Benjamí ‘A’ confirma l’ascens amb uns números a l’abast de ben pocs equips: 70 punts de 75 possibles, amb 139 gols a favor i tant sols 27 gols en contra. Dels partits jugats a casa: 11 victòries i una derrota. Lluny de Vallmorena: 12 victòries i només 1 empat.