Any nou, rutina de sempre

04.01.2011 19:59

TORNEN ELS ENTRENAMENTS

Durant ben bé dues setmanes el Municipal de Vilassar no ha gaudit de la presència d'activitat en les seves fredes tardes d'hivern. A canvi, el Campus de Nadal li ha regalat matins plens de somriures amb tots els nens que s'han apuntat a aquesta darrera edició de Campus. Malgrat la manca d'entrenaments en general, la gespa de Vallmorena no s'ha sentit del tot sola perquè alguns equips no han volgut encarar el calendari dels propers mesos sense la preparació adequada. Ha estat el cas d'Infantils, Cadets, Juvenils o Seniors. Tots ells afronten un mes de gener força difícil i, per tant, precisaven de gaudir d'alguna sessió, encara que suau, d'entrenament. 

Des del passat dilluns, doncs, podem dir que l'activitat futbolística ha retornat a la normalitat. Així doncs s'han restablert els horaris d'entrenament habituals, tornant d'aquesta manera a la rutina a la que els nostres equips ja estaven acostumats durant els darrers mesos de l'any 2010.

Calendari complicat

Per a tots els equips el calendari que els espera sempre és complicat, donat que després de les vacances sempre costa tornar a engegar. Però hi ha casos que són especialment més dificultosos. És el cas dels nostres Cadets, que en les properes jornades es jugaran gran part de les possibilitats d'ascendir de categoria, ja que s'enfrontran a diversos equips de la part alta de la classificació. El mateix li succeirà al nostre Infantil A, que comença el retorn a la competició jugant contra els primers classificats (la Juventus). Tanmateix d'altres equips que es juguen estar a la part alta de la taula també tindran un mes de gener força complicat; parlem del nostre Primer Equip que es juga en aquestes jornades ser el rei de la categoria en la seva primera volta (amb els dos següents partits, contra Carmelo i Singuerlín) i també dels nostres Juvenils, tots dos situats a la part alta i més exigent de la classificació.

Un gran Campus de Nadal

A tot això, cal remarcar que aquest 5 de gener, dia de cavalcades i vigilia del dia de reis, finalitza el Campus de Nadal. El balanç que es fa d'aquest Campus és força bo, tot i el lleuger i comprensible descens d'inscrits en comparació a l'exitós campus d'estiu. Han estat dues setmanes molt enriquidores tant per a cos tècnic com per jugadors. Així doncs, només ens queda dir que ja estem desitjant que s'apropi la setmana blanca per a celebrar un nou Campus i compartir més moments màgics d'aprenentatge i diversió.

 Fotografia de grup de gran part dels participants d'aquesta edició CAMPUS NADAL