ALEVÍ 'C' 2 - 7 AT. Masnou

11.10.2010 17:12

Pels qui hem viscut intensament la difícil pretemporada d’aquest equip, veure el partit davant l’At. Masnou ens transmet moltíssima tranquilitat. Tot i el resultat final de 2-7, es va veure a un Vilassar molt intens en totes les línees i molt segur en defensa. De fet la primera part va estar molt i molt igualada, i fins i tot es va estar dues vegades per davant en el marcador (1-0 i 2-1).

El descans possiblement va relaxar als locals i va esperonar a un At. Masnou que aspira a pujar de categoria. D’aquesta manera els d’Ocata es van començar a distanciar en el marcador fins a eixamplar l’electrònic en el definitiu 2-7.

Per tant, i tenint en compte la pretemporada i el difícil rival d’aquest cap de setmana, les sensacions per encarar el que resta de lliga són molt bones.