NOTÍCIES CEV

Comunicat CEV - Nova App

16.10.2017 00:40

DESCARREGA’T LA NOVA APP DEL CEVILASSAR!

  • Podeu descarregar l’App ‘CEVILASSAR’ de manera gratuïta a través de l’Apple Store o Google Play 
  • Aquesta aplicació permetrà rebre notificacions sobre la darrera hora del club, seguir les notícies, l’agenda de partits, resultats, classificacions, xarxes socials, escoltar el programa de ràdio... 

 

Aquesta temporada 2017-2018 presenta una gran novetat: el Centre Esportiu Vilassar ja disposa d’una nova Aplicació per a dispositius mòbils. D’aquesta manera sumem una nova finestra de comunicació a la pàgina web, les xarxes socials i el programa de ràdio. 

 

Com descarregar-la? 

Aquesta aplicació es pot descarregar de manera totalment gratuïta a través de l’Apple Store (per sistema IOS) i de Google Play (Android). Per trobar l’aplicació busqueu amb la paraula clau “CEVILASSAR”. En pocs segons tindreu l’univers verd i blanc a les vostres mans! 

 

Què ofereix aquesta App? 

Aquesta aplicació enviarà notificacions sobre la darrera hora del club (l’usuari escull els temes de més interès) així com també permetrà a tothom seguir de ben a prop les principals notícies en clau verd i blanca. D’altra banda, hi ha seccions destacables com l’Agenda de partits i els Resultats (amb un format ‘calendari’ molt visual), els Equips i les Classificacions (amb accés a la FCF), les xarxes socials del club (Twitter, Facebook, Instagram i Youtube) o l’accés al Podcast/Directe del Programa de Ràdio del CEV (#ForadeJoc). 

 

Nova experiència 

L’Aplicació fa escassos dies que està disponible i operativa... Així doncs, encara està en procés de rodatge i construcció. El Centre Esportiu Vilassar i el seu departament de Comunicació han elaborat tot el contingut de l’Aplicació, però el gestor tecnològic és SportClapp. Des del club agrairem que tots els usuaris tinguin en consideració que l’aplicació, recentment publicada, està en continu procés de construcció i millora.

Traspàs Antonio Carnicero (Sotsdelegat FCF)

15.10.2017 20:30

NOTA DE CONDOL – CE VILASSAR

Aquest diumenge 15 d’octubre ens ha deixat el nostre amic i company de futbol Antonio Carnicero, sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) al Maresme. L’Antonio, va dedicar una part molt important de la seva vida al futbol, la seva passió. Una passió compartida amb tots els clubs del Maresme i en especial amb molts dels qui formem part del Centre Esportiu Vilassar.

 

En moltes ocasions l’Antonio ha estat present en actes de presentacions o homenatges a Vallmorena, fet que sempre se li ha agraït des del club. Presentacions de temporada, actes de campanyes com la del 90 aniversari del CEV o també en partits benèfics com el de suport al nostre estimat Moha.

En nom de tot el Centre Esportiu Vilassar enviem una forta abraçada i el nostre més sentit condol a familiars i amics de l’Antonio, així com també a tota la FCF i en especial a la Delegació del Maresme. Mai oblidarem el seu somriure i la seva total entrega a aquest esport.

 

Descansi en pau.

 

Primeres Jornades - Primer Equip

08.10.2017 22:44

DUES VICTÒRIES EN DOS PARTITS!

  • A hores d'ara el Primer Equip és líder del seu grup sumant 6 punts de 6 possibles
  • La golejada de la primera jornada contrasta amb la victòria per la mínima a Premià de Dalt
  • Propers rivals complicats: Ametlla del Vallès, Martorelles, Llagosta, Alella...

 

La temporada serà llarga i l'objectiu de retornar el Primer Equip a la #3cat no serà tasca fàcil. Malgrat això, el cert és que els resultats de la pretemporada i del inici de lliga conviden a ser optimistes. I és que els jugadors entrenats per Miki Corominas es mantenen imbatuts des del primer partit amistòs que van disputar al mes d'agost: l'aventura va començar davant del Vallgorguina i fins a dia d'avui, després de superar al Premià de Dalt, els verd i blancs compten els seus partits per victòries. 

 

Això sí, el que més contrasta d'aquest inici de lliga és el fet de veure com a la primera jornada el Primer Equip golejava (8-1) al Lliçà d'Amunt i en canvi en aquesta segona jornada s'imposava per la mínima (0-1) al camp del Premià de Dalt gracies a un solitari gol d'Esteve Forgas. 

Malgrat dominar el partit davant dels premianencs, aquesta patida victòria és una clara demostració més de la dificultat que tindrà el repte de tornar a assolir l'ascens de categoria que ja es va aconseguir tres temporades enrere. 

 

Properes jornades decisives

Només hi ha dos equips que també hagin sumat 6 punts en les dues primeres jornades d'aquest grup 6 de 4ta catalana: són el Martorelles (2n) i l'Alella (3r). A aquests dos equips els hi segueix una Ametlla del Vallès sobre la qual s'en parla força bé. Doncs bé, el calendari ens depara unes properes jornades que podrien acabar sent determinants si es confirma que aquests són els equips més forts del grup: i és que el proper rival és l'Ametlla, el següent serà el Martorelles i després vindrà l'Alella.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>