UN PUNT MILLORS!

• El Primer Equip, tot i el bon partit, no podia passar de l’empat al camp del filial del Vilassar de Mar
  • Buitrago ens avançava en el marcador però abans del descans els mariners empataven
  • A la segona part es van desaprofitar moltes ocasions de gol i es va jugar amb inferioritat per l’expulsió de Pol Planas

El passat dissabte podíem presenciar un dels partits més atractius d’aquest grup 4 de la 3a catalana: el derbi entre el filial del Vilassar de Mar i el nostre Primer Equip. Dos conjunts amb ADN de possessió i bon tracte a l’esfèrica. Un aspecte que, certament, al llarg del partit es va trobar a faltar degut a l’alta intensitat que van posar sobre la gespa tots dos equips. Malgrat això, sí que és cert que es van veure bones jugades i ocasions de gol: unes ocasions possiblement més verd i blanques que no pas marineres. Així doncs, es va veure un Vilassar de Dalt que setmana rere setmana va a més. En aquesta ocasió, plantant cara i mereixent guanyar a un dels equips més en forma d’aquest inici de lliga: la UE Vilassar de Mar.

La primera part va estar marcada per l’alta pressió de tots dos equips sobre la sortida de pilota: un fet que va propiciar veure molt poca continuïtat en el joc i també va convidar a veure forces aproximacions de perill per culpa d’algunes pèrdues de pilota a la zona defensiva.

Així va ser com va arribar el gol verd i blanc: una forta pressió que va propiciar una errada molt ben aprofitada per Gerard Buitrago. El nostre davanter, tot i estar escorat, definia picant l’esfèrica per sobre del porter per marcar el 0-1 just a l’equador del primer temps.

Aquest gol va donar certa confiança als d’Esteban Molina i es va veure un Vilassar força tranquil i correcte al llarg del primer temps. De fet durant aquests minuts els locals només van poder frenar el bon joc visitant amb alguna entrada força contundent.

La llàstima va ser que en una jugada aïllada els mariners aconseguirien retallar distàncies abans del descans: una pilota a l’espai, i el davanter local guanyava l’esquena als defenses (podia semblar que estigués en fora de joc) i acabava afusellant la porteria de Quim (1-1).

A la represa el guió seria força similar però amb un Vilassar de Mar més avançat de l’habitual. Amb una línia defensiva a tocar del mig del camp el perill el generaríem amb dos o tres contraatacs que si haguessin estat ben definits ens haguessin donat els tres punts: Peke davant del porter, Buitrago desviat i Lluís també sense encert. Van ser tres claríssimes ocasions a les quals també hi hem de sumar alguns embolics dins l’àrea que també podrien haver acabat amb gol verd i blanc.

Per part a la UE Vilassar de Mar, destacar que alguns dels seus jugadors, amb un alt nivell tècnic (entrenen i juguen també amb el primer equip a 3a Divisió Nacional), van generar perill al llarg de la represa sobretot amb puntuals accions indivuals. La més clara de totes va ser un xutàs de falta que Quim aconseguia enviar a córner quan tothom cantava gol.

El tram final del partit va ser una autèntica bogeria i sobretot un autèntic patiment: una expulsió de Pol Planas (molt rigorosa, per joc perillós...) va fer que els nostres afrontessin els darrers instants amb un jugador menys. Malgrat estar uns 15 minuts en inferioritat, els d’Esteban Molina van saber aguantar bé i fins i tot podrien haver donat algun ensurt a la contra.

Apuntar que la nota positiva, a part del bon punt aconseguit, era el retorn de Lluís: el jove jugador verd i blanc tornava a disputar partit de lliga després d'haver estat gairebé any i mig allunyat dels terrenys de joc a causa d'una pubàlgia.