UE Vilassar de Mar 7 - 0 CE Vilassar

10.11.2010 09:02

El Prebenjamí A  va perdre, i ho va fer per 7 gols a 0 a Vilassar de Mar

Tot i el resultat podríem dir que el nostre Prebenjamí A va donar la cara en tot momento i en cap minut del partit va llençar la tovallola. El primer quart, força igualat, ha decantat el marcador cap als locals, encara que un xut al pal per part nostre podría haver fer que inauguressim marcador ben aviat. Durant el segon quart seguirien força igual les coses, encara que el 3-0 acabaria tancant una primera part en la què els verd i blancs van intentar retallar distàncies en tot moment.

El què ha fet molt de mal a l’equip ha estat el tercer quart del partit. Allà ha estat quan els nens entrenats pel Joan Vives han perdut en concentració i han cedit fins a 4 gols més als de Vilassar de Mar. Així, amb 7-0, seria com s’anava a arribar al final d’un darrer quart en què tot s’havia anivellat força.

I repetim, tot i el resultat, l’equip segueix mostrant forces millores: en aquest cas, sobretot, en quan actitud táctica i defensiva. El seu cos tècnic avisa que si se segueix així, els bons resultats vindran sols.