09.01.2017 14:55

A CONTRACORRENT

• El Primer Equip queia al camp del Turó i ja acumula quatre jornades consecutives perdent
  • Els locals van marxar al descans amb el 3-0 a favor, a la represa els nostres van aconseguir posar el 3-2 però en els darrers instants el Turó sentenciava

A contracorrent tot és més difícil. I això és el que darrerament li està succeint al Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar. Ja són molts els partits que es comencen perdent i es posen tan coll amunt que la remuntada es converteix en tasca complicada. En aquesta darrera ocasió, malgrat un inici força bo (amb pilota i amb arribades a porteria contrària) i malgrat una gran represa, els d’Esteban Molina van tornar a rebre un dur càstig que els va sentenciar a una nova derrota.

Primera part KO

Tres gols es van encaixar, dos d’ells molt evitables. I això que el primer tram del partit ens mostraria bones sensacions verd i blanques: segurs al darrera, intentant proposar i amb arribades a tres quarts de camp. Tot i això, els primers en colpejar serien els locals gràcies a un bon remat de cap en un servei de cantonada (error de marca, el jugador barceloní rematava sol al segon pal).

Pocs minuts després, el Turó de la Peira tornava a fer mal amb el segon gol: 2-0 en un tres i no res. En aquesta ocasió una jugada per banda esquerra i un xut gairebé a ras de gespa i al segon pal. Per si no fos prou, abans del descans un golàs des de la llunyania (per tota l’escaire) faria pujar el 3-0 en el marcador.

Entremig de tot plegat, els nostres havien fet molts mèrits per marcar més d’un gol i no marxar al descans amb el injust 3-0 en l’electrònic. Peke, Esteve, David Egea, Gasulla, Buitrago.. Van ser molts els jugadors que van gaudir d’ocasions claríssimes de gol: el porter local, els pals o la mala punteria evitarien el gol verd i blanc.

Reacció insuficient

A la represa els d’Esteban Molina aconseguirien reaccionar per posar la por al cos dels locals: els nostres, de fet, situarien el 3-2 en el marcador a manca de molts minuts pel final del partit. Primer Gasulla amb una bona acció individual (després de recuperar la pilota) i després Buitrago (amb un golàs per l’escaire).

Aquests dos gols vilassarencs serien el preludi d’un segon temps on els nostres van tornar a merèixer molt més del que van rebre. I és que, tot i gaudir de diverses ocasions per empatar els nostres van tornar a topar-se amb el porter, el pal i la manca de precisió.

En canvi el Turó de la Peira aconseguia sentenciar el partit en temps afegit (4-2 i 5-2) i acabava situant un 5 a 2 gens acord amb el que s’havia vist sobre la gespa.