Rècord de partits suspesos a Vallmorena: 16 partits

23.01.2017 09:18

EL VENT S’EMPORTA ELS PARTITS

  • Només el Infantil 'A' (líder) va poder jugar (amb moltes dificultats) el seu partit a Vallmorena
  • Es van suspendre partits molt interessants com el derbi del Primer Equip (vs Cabrils) o el enfrontament del Benjamí A davant del Barça

Aquest passat cap de setmana el fort temporal de pluja i vent va afectar a molts indrets del territori català, però en especial va afectar a un escenari concret: el Mpal de Vallmorena.  I és que al turó de Vallmorena la força del vent es multiplica i davant un temporal es fa gairebé impossible que es juguin partits.

 

En aquesta ocasió es van haver de suspendre fins a 16 partits: alguns d’ells tant importants com rebre al FCBarcelona (Benjamí A) o disputar un derbi apassionant davant del Cabrils (Primer Equip).  De fet, entre els afeccionats verd i blancs i havia ganes de viure en directe aquests dos partits i així es va poder veure a les xarxes socials.

 

L’únic equip que va poder disputar el seu partit a Vallmorena va ser l’Infantil ‘A’: els de Pedro Quijada rebien al Fruitosenc i malgrat el fort vent es va decidir jugar l’enfrontament perquè els visitants s’havien desplaçat des de la comarca del Bages.

En d’altres casos similars ja es van avisar als equips perquè no es desplacessin a Vilassar de Dalt: és el cas d’equips com el Figueres (Cadet Preferent) o el Cal Aguidó de Blanes (Juvenil Preferent).

 

Aquest es tracta del cap de setmana en què s’han supès més partits a Vallmorena, i dóna el cas per dos motius: per tractar-se de la temporada amb equips al futbol base i també degut a que coincidia amb el inici de la segona volta per alguns equips (fet que pot propiciar tenir dos partits seguits com a local). Veure’m quan es poden recuperar aquests partits de lliga que, de moment, queden aplaçats fins a nova data.

 

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

La resta d'equips del futbol base que tenien jornada de lliga lluny de Vallmorena, malgrat el vent i la pluja, sí que van poder disputar els seus partits. Podeu consultar els resultats en el següent enllaç.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode