PRIMER EQUIP 4 - 0 BARCELONETA

31.01.2012 16:29

EL PRIMER EQUIP ES LLENÇA CAP AL LIDERAT

Després de superar per 4 gols a 0 a la Barceloneta i veure com queien Turó de la Peira i Canyelles

Possiblement el del passat diumenge va ser, fins a dia d'avui, un dels partits més complets de tota la temporada. I per analitzar-ho no s'ha de tenir en compte el factor camp, -jugàvem a casa- ni el rival -de la zona baixa de la taula-, ja que en d'altres ocasions s'ha donat aquesta combinació de factors i ens hem deixat punts molt importants. Els nostres inicien la segona volta amb la lliçó ben apresa i amb ganes de realitzar una segona part de la temporada millor i sense els errors que ens van fer perdre punts durant aquest primer tram de competició.

Al davant es va tenir una Barceloneta que en tot moment va lluitar i es va mostrar molt ben situada sobre el terreny de joc. El seu bon treball però, no va poder evitar que fruit del domini constant nostre i del desequilibri en els darrers metres, el Centre Esportiu Vilassar s'avancés en el marcador mitjançant un inapelable remat de cap de Marc Reyes (1-0), jugador que tornava a la titularitat després de causar baixa durant 3 mesos per lesió. Això era al minut 20, i justament abans del descans, amb una Vilassar llençat a l'atac, el partit va gaudir de diferents ocasions de perill: els visitants van topar amb una mà prodigiosa d'Artur, que va enviar la pilota al travesser i del pal va anar a córner; per part nostre continues aproximacions però cap d'elles acabada en gol. Fins que just abans de què el àrbitre xiulés la fi de la primera part, una bona acció individual de Vicente acabaria amb el 2-0 en el marcador. Va ser un autèntic golàs, amb Edu Camps arrossegant els defenses per banda, Vicente fent un gira-volt cap a dins l'àrea i, sense gairebé angle, xutant ras i fort al segon pal.

La segona part començaria amb el mateix monòleg del Vilassar però amb una Barceloneta encara més tancada que al primer temps, per tal de poder evitar un nou gol local i crear perill en alguna contra. Al final podrien haver caigut bastants gols, ja que Sultan, Roger, Rafa, Cusidó, etc. van gaudir d'algunes clares ocasions de gol; però el marcador no aniria més lluny del ja bon resultat de 4-0. Els gols de la represa van ser obra de Galeano i de Arturo (després d'una gran jugada de Joan Vives).

Aquesta victòria davant un bon rival (en molts sentits la Barceloneta es va mostrar com a un 'bon rival': seriós en quan a joc, amb una actitud i un comportament exemplar) ens va permetre sumar 3 punts que ens deixen com a líders del Grup2 de la 2a catalana, per davant d'equips que han tornat a punxar: Turó de la Peira, Canyelles i Lloreda. Qui no va fallar va ser el Badalona Sud que, després de la seva bona ratxa de resultats, aconsegueix col·locar-se 3r, empatat a punts amb el Turó de la Peira.

Aquest proper cap de setmana desplaçament al complicat campl del Singuerlín (Sta. Coloma de Gramenet - diumenge 5 febrer a les 12h).

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode