Prèvia VI Edició Torneig FBASE

01.06.2018 23:51

TOT PREPARAT PER 

LA SISENA EDICIÓ DEL TORNEIG!

  • Descarrega't els horaris PDF
  • Hi participen clubs de primer nivell com el FC Barcelona, RCD Espanyol o FC Girona
  • Aquest any el torneig compta amb la col·laboració de Roger's, GDH Consulting i el Diari Sport

 

El dissabte 9 i diumenge 10 de juny rebrem fins a 88 equips al Municipal de Vallmorena. Uns 25 clubs convidats d'arreu de Catalunya per tornar a viure un Torneig únic! Des de les 9h del matí de dissabte i fins a les 9 del vespre del diumenge, non stop del millor futbol i del millor ambient. Tot plegat en una 6ena edició on novament hi tornaran a estar presents clubs de primer nivell, destacant, d'entre d'altres, la presència de 3 clubs de la Liga Santander: FC Barcelona, RCD Espanyol i FC Girona. 

A tots ells els acompanyaran clubs històrics com el Sant Gabriel, CE Europa, CE Sabadell, Badalona, UE Sant Andreu, Cerdanyola del Vallès... Una de les novetats d'aquest any és la presència del futbol femení amb representació per part del RCD Espanyol. 

Com ja és habitual el torneig comptarà amb servei de bar (zona renovada), servei professional de fotografia, megafonia i entrevistes en directe, zona de village i botiguetes, premis, obsequis i sortejos pels assistents i una organització pendent de tots i cadascun dels detalls. 

 

ADN Torneig CEV, organització i molt dinamisme 

Una de les característiques més curioses d'aquest Torneig és l'alt nivell de rotacions d'equips: els equips arriben al Torneig i en poques hores, i amb molta intensitat, viuen la competició de principi a fi. D'aquesta manera en un matí o en una tarda tots els equips juguen tots els seus partits i no cal que esperarin a properes rondes més endavant o fins i tot en un altre dia. 

La bona rotació de partits i de grups classificatoris permet que al Torneig es celebrin més de 150 partits en només 2 dies. La bona organització (benvinguda dels equips, situació a zona de vestidors, recepeció de motxilles, zones d'escalfament, canvi de partits, entrega de premis, etc.) permet que el Torneig sigui un dels més dinàmics del territori català.

 

IMATGES TORNEIG 2017

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode