Prèvia - Inici Temporada 16-17

16.09.2016 01:21

COMENÇA UNA TEMPORADA 

HISTÒRICA I APASSIONANT!

  • El club arriba als 32 equips i incrementa en més de 50 jugadors
  • La temporada oficial comença aquest cap de setmana (17-18 set) amb doble debut a preferent
  • El Juvenil 'A' debuta aquest dissabte al camp del Cal Aguidò (Blanes) i el Benjamí 'A' ho fa al camp del FCBarcelona (diumenge)

 

Aquesta temporada 16/17 serà històrica pel futbol base del CE Vilassar, i és que el club arriba a la xifra més alta d’equips de la seva vida: 32 equips! Una xifra que suposa veure aproximadament uns 50 jugadors més en comparació a la temporada anterior (arribant a superar amb escreix els 400 jugadors). Tot plegat, també comporta a veure noves cares a les banquetes i lletres d’equips que han estat insòlites fins a dia d’avui (la lletra H!).

 

Triple #objectiuPreferent

La segona de les fites d’aquesta nova temporada 16/17 serà el fet de comptar amb fins a tres equips presents a la categoria de Preferent, un fet insòlit en els 95 anys d’història del club. Els tres equips que participaran en aquesta prestigiosa categoria seran el Juvenil ‘A’, el Cadet ‘A’ i el Benjamí ‘A’. De totes tres categories, la única que encara no ha tastat la Preferent és la de Cadet.  I curiosament el Cadet ‘A’ serà el últim dels tres equips en estrenar-se en lliga: no ho farà fins el 1 d’octubre, rebent la visita del Gironés Sabat al Municipal de Vallmorena (aquella mateixa data serà el tret de sortida a totes les lligues del futbol base).

 

Lluny de Vallmorena, però molt més a prop en el temps serà el debut en lliga dels altres dos equips que participaran a Preferent: Juvenil ‘A’ i Benjamí ‘A’ s’estrenen aquest proper cap de setmana (17-18 setembre). Els Juvenils ho faran visitant el camp del Cal Aguidò de Blanes (dissabte 17:00h) i els Benjamins debutaran en un dels camps més complicats de la lliga: el del FC Barcelona (diumenge 10:15h, Ciutat Esportiva Joan Gamper). Des de les xarxes socials estarem pendents dels resultats dels debuts i informarem tant aviat com finalitzin els partits.

 

Grups exigents

El Benjamí ‘A’ (Benj-Preferent Grup 2) possiblement estigui immers en el grup més mediàtic de tots: els nens entrenats per Lluis Grasa i Alejandro Ferrer es veuran les cares amb equips com el FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Damm, UE Cornellà, UE Mollet,  Vic Riuprimer, CF Badalona, etc.

 

El Cadet ‘A’ (Cad-Preferent Grup 2) és l’equip que més haurà de viatjar aquesta temporada: amb fins a 9 desplaçaments molt lluny de Vallmorena. Els de Carlos Barberan i Borja Bou viatjaran a indrets com: Figueres, Olot, Manlleu, Vic, Quart, Girona, Llagostera o Manresa.

 

I en el cas del Juvenil ‘A’ (Juv-Preferent Grup 2) la lliga ja ens és familiar, i és que anys enrere el juvenil verd i blanc ja va disputar la Preferent en aquest mateix grup 2. Alguns dels rivals més exòtics: FE Palamós, UE Llagostera, UE Olot, AEC Manlleu,  Vic Riuprimer, CF Lloret, i Gironés Sabat... Els jugadors entrenats per Emilio Gómez també tindran a la lliga a equips més propers:  Cal Aguidó (debut), UE Vilassar de Mar, CE Premià de Mar, CE Mataró, CF Arenys de Mar, EC Granollers, la Torreta CF o el Cardedeu.

 

Una 15/16 històrica, una 16/17 per fer història

El fet de tenir tres equips jugant a Preferent no és fruit de la casualitat. Aquest fet és conseqüència de les espectaculars temporades 16/17 que van fer les tres categories de juvenil, cadet i benjamí. En les categories de f-11 es va aconseguir el títol de lliga i de retruc l’ascens a Preferent.

En el cas dels més petits, recordem que el Benjamí ‘A’ ja militava a la categoria de Preferent i va aconseguir la salvació matemàtica a la darrera jornada de lliga.

Totes tres fites (dues lligues i una permanència) van tenir molt de mèrit i és per això que gràcies a la històrica temporada 16/17 ara tenim la oportunitat de seguir fent encara més història!

 

Molts més reptes apassionants

Al Centre Esportiu Vilassar possiblement un dels reptes més apassionants d'aquest any, deixant de banda l' #objectiuPreferent, serà el fet de seguir mantenint (malgrat l'enorme increment d'equips i jugadors inscrits) el mateix nivell formatiu i la mateixa qualitat del servei a tot el futbol base. 

 

Sota aquesta premisa és amb que s'enfoquen la resta d'objectius ambiciosos de cada temporada, un dels més complicats és l'objectiu de fer crèixer (o mantenir) la família amb lletres noves (com per exemple, un súper Juvenil 'C' entrenat per Toni F.Corominas o un súper Benjamí 'H' capitanejat per fins a 4 entrenadors de la casa). Tampoc caldrà perdre de vista la lluita per objectius esportius nous com ascensos o mantenir categories i, per últim (i molt important), el seguir formant a millors jugadors i millors persones.

No hi ha dubte.. ens espera una temporada històrica i apassionant!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode