Plà d'en Boet 4 - 5 BENJAMÍ 'B'

10.11.2010 09:18

El Benjamí B va aconseguir la victòria per 4 a 5 davant el Pla d’en Boet al remuntar un matx força complicat

El partit dels nostres benjamins b, va començar bastant malament ja que en el primer quart ja es perdia per 2 gols a 0! A partir d'aquí, com per art de magia els nostres van reaccionar i van començar a moure la pilota i en una de les ocasions de perill, de Pau, va arribar el primer gol dels vilassarencs. A continuació s’aconseguiria el gol de l’empat gràcies a un llançament de falta executat per Christian Mateo. Tot i la remuntada (2 a 2 al descans), els nostres es van tornar a adormir i els mataronins van aconseguir tornar-se a posar per davant en el marcador: 3 a 2 al final del tercer quart. Malgrat aquesta reacció local, els nens entrenats per Raul Ramírez van aconseguir remuntar i deixar, finalment, el marcador en un espectacular 4 a 5.