Més debuts en lliga 17-18

29.09.2017 08:36

TORN PEL PRIMER EQUIP 

I PER MÉS FUTBOL BASE!

  • El Primer Equip debuta en lliga aquest dissabte a les 18:15h
  • Els de Miki Corominas reben a casa la visita del Lliçà d’Amunt
  • En futbol base debuten els equips de 1ª Divisió (5) i de 2ª Divisió (4)

 

La categoria de Preferent ja està estrenada en fins a 5 equips, tots ells amb un gran paper en les seves respectives primeres jornades i oferint un balanç molt positiu: 3 victòries (Juvenil, Infantil, Aleví) 1 empat (Cadet) i 1 derrota (Benjamí). Ara, després d'aquests bons debuts, el torn és pel Primer Equip (4cat) i per les categories de Primera i Segona divisió del futbol base (excepte la 2a divisió Infantil). En total seran 9 els equips que s’estrenaran en competició oficial aquest proper cap de setmana, una jornada en la que destacarà també el debut en lliga d’un Primer Equip que ha d’aspirar a tornar a la 3a Catalana.

 

Més enllà del Maresme

El Primer Equip i el Juvenil ‘B’ han quedat enquadrats en dos grups que tenen equips força llunyans. En el cas del Primer Equip, els de Miki Corominas competiran al grup6 de Quarta Catalana, un grup on hauran de desplaçar-se a indrets inèdits com l’Ametlla del Vallès o Sentmenat. El debut en lliga serà davant del Lliçà d’Amunt, un equip que l’any passat ja va fer un molt bon paper i que, tot fa indicar, tornarà a aspirar a ascendir de categoria.

Cal apuntar també que el Primer Equip arriba a aquest debut en plenitud de condicions: i és que Miki Corominas i Eric Rodriguez (nous entrenadors del Primer Equip) tenen a la seva disposició a gairebé tota la plantilla (a excepció d'alguna baixa important com Àlex Sotillo, Cusidó o Sergi Sánchez) i arriben a aquest primer partit de competició oficial amb una ratxa de resultats positius en pretemporada espectacular (han guanyat tots els partits).

 Veure Grup 4CAT6

 

En quan al Juvenil ‘B’, els de Toni F.Corominas, finalment i després de força dubtes, acabaran competint al grup 8 de Primera Divisió de Juvenils: un grup on debutaran al camp del OAR Vic i on també hauran de desplaçar-se a indrets curiosos com Sant Feliu de Codines, Manlleu o Tona.

Veure Grup8 1aDivisióJuvenil

 

Bones categories

Aquest cap de setmana seguirem gaudint de 5 partits en categoria Preferent, però també podrem gaudir de més partits en categories de prestigi: i és que, per primer cop en la història, hi ha fins a 11 equips repartits entre Primera i Segona divisió. D’aquests 11 equips debutaran 9 aquest proper cap de setmana: Juvenil B, Cadet B, Infantil B, Aleví, B, Aleví C, Aleví D, Benjamí B i Benjamí C. D’aquesta manera ja tindrem competint fins a 15 equips en diferents partits de lliga.

Podeu consultar tots els horaris dels partits en aquest enllaç:

> Agenda 30set-1octubre

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode