MBD Lions 2 – 4 CE VILASSAR B

01.11.2010 09:22

L'EQUIP CREIX I ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA A DOMICILI!

Excel·lent partit i èpica victòria del Vilassar B al camp del cinquè classificat, l’equip que més m’ha agradat del que portem de competició, que suposa el primer triomf del filial com a visitant.

Com ja sembla costum, els primers minuts de partit van resultar molt complicats per l’equip, que no acaba de sortir concentrat i intens al 100% i això suposa donar facilitats al rival i cedir ocasions de gol. Com també acostuma a passar, el primer gol el vam rebre nosaltres i, un altre cop, vam haver de remar contra corrent. Des del moment de l’1 a 0 (minut 15), l’equip va reaccionar i va començar a desplegar el millor joc de la temporada fins al final del partit: una exhibició de treball, sacrifici i intensitat en el joc que es va traduir en remuntar el marcador abans del descans, amb gols d’en Joel i en Josep. En la darrera jugada de la primera meitat, l’àrbitre va expulsar a l’Andrés molt rigorosament per una doble groga simultània i vam encarar la segona meitat amb un jugador menys.

L’equip es va créixer davant aquesta gran adversitat i va oferir la millor cara de la temporada. Amb un jugador menys va partir d’un gran posicionament defensiu i una gran actitud i intensitat per no cedir pràcticament ocasions de gol al rival i per sortir al contraatac i poder ampliar la diferència al marcador. Però en un minut tot va donar un gir radical ja que, d’un fora de joc inexistent que deixava sol a un dels nostres atacants contra el porter, es va passar a un còrner del rival que, amb un cop de cap, va empatar el partit. No obstant això, el Vilassar va seguir fent el seu partit i, a falta de cinc minuts per la conclusió, en un contraatac, Joey va provar un clar penal (i expulsió) que va transformar en Josep. La història es repetiria cinc minuts després: un altre penal (amb expulsió també, per segona groga per tocar la pilota amb les mans), transformat pel Villa, va posar el 2-4 definitiu.

En resum, gran partit i merescudíssima victòria, construïda sobre valors molt importants com el treball col·lectiu, la solidaritat i el compromís, contra un dels millors equips de la categoria i jugant 40 minuts amb un jugador menys. Els jugadors es mereixen una felicitació gegant.