Llàntia 6 - 1 BENJAMÍ 'B'

11.10.2010 13:29

La Llàntia va desplegar un joc molt ofensiu desde un principi, i tot i que els nostres van lluitar per aturar l'atac dels mataronins no van poder fer res davant el recital dels locals. Es van començar, ni més ni menys, que amb un 4 a 0 en contra i per tant les coses, al primer quart, estaven molt difícils. El minut de rigor entre el primer i el segon quart va servir per esperonar als nostres i fer que sortissin millor al terreny de joc. La veritat és que es va notar una lleugera millora. Va ser precisament abans del descans que el Benjamí B va marcar el seu únic gol de l'encontre; va ser després d'un còrner llençat per Christian Mateo i rematat per Jordi. La segona part va estar igualada però tot i les millores dels vilassarencs en relació al primer quart, res es va poder fer per retallar distàncies en el marcador. Al final 6-1 pels locals.