La Salle 1 - 1 Benjamí A

18.10.2010 13:11

El Benjamí A no va poder passar de l’empat a casa de la Salle de Premià on el resultat va ser de 1 a 1

Des del primer minut ja es va veure que no seria tasca fàcil aconseguir la victòria, i el joc no va ser del tot vistós, amb moltes imprecisions i pèrdues de pilota al mig del camp. Malgrat això, i durant tot el partit, l'actitud dels nois va ser excel lent, i això és el que ens deixa més satisfets. A nivell defensiu el treball ratlla la perfecció, deixant-los únicament en un parell d'accions acostar-se a la nostra porteria. En el joc ofensiu és on va faltar més claredat i això va condicionar el fet que no poguéssim sumar una nova victòria. L'equip rival es va limitar a defensar i a tallar com podien les jugades de perill. La segona part va donar protagonisme als dos gols de l’encontre, el 0-1 nostre després d’una boníssima acció combinativa que va finalitzar feliçment el Pol Pera; i el 1-1 d’ells, en un refús mal defensat. Durant els darrers dos quarts es van gaudir de diverses ocasions, però possiblement els nervis van impedir arribar amb més comoditat a les immediacions de la porteria rival.

Per tant, tot i  que l’empat no agrada, ens quedem amb l’actitud d’uns jugadors que si segueixen així ens donaran moltes alegries.