Juvenil 'A' 5 - 2 AC Juventus

03.11.2010 18:06

ELS LÍDERS JA SÓN AQUÍ!

La primera part va començar boja. Gols,gols i més gols. La Juventus es va avançar en el marcador al minut 2, amb un gol que va venir precedit per unes mans clares d'un jugador visitant, qui  va acabar centrant la pilota dins l'àrea, per a què la controlés el davanter, totalment sol, i marqués a plaer des de la frontal de l'àrea petita (0-1). Però el Vilassar de Dalt, malgrat encaixar un gol tan ràpid i contra els líders, no es va pas desmoralitzar, i va aconseguir empatar en un orbrir i tancar d'ulls. La reacció en forma de gol, va ser obra de Pau, qui es va profitar d'un mal servei de porteria del porter, per agafar la pilota a la frontal de l'àrea i marcar sense gaires impediments (1-1). I en pocs instants s'acabaria consumant la gran reacció dels vilassarencs, ja que va ser al minut 7 quan va arribar el gol que donava la volta al marcador. Aquest segon gol també va ser obra de Pau, qui va xutar i amb l'ajuda de l'aire, fent que la pilota quedés frenada, va acabar introduint l'esfèrica dins la porteria rival (2-1). El Vilassar de Dalt no es va pas conformar amb el 2-1, i al minut 10, va arribar un altre gol local, gol de Bengue, que va impactar la pilota de manera excel·lent des de dins l'àrea per aconseguir batre al porter de la Juventus (3-1). A partir d'aquí, el partit ja es va començar a  calmar, i va estar una bona estona amb el 3-1, i amb el continuu domini dels homes de Sergi González. Aquest domini de joc es va tornar a veure recompensat amb el 4t gol dels verd i blancs al minut 35, quan Xavi Garcia, amb un bon tir des de fora l'àreat i que es va escorar molt al pal llarg del poter. Al descans s'arribava doncs,amb un 4 a 1 en l'electrònic que arreglava de totes totes el gol inicial dels mataronins.

La segona part també  va començar amb gols, però no tants com a la primera part. La Juventus va aconseguir retallar distàncies amb un gol de penal que només va veure l'àrbitre al minut 49 (4-2). Però el Vilassar de Dalt no va deixar pas que la Juventus es creixés, i 6 minuts després, al minut 55, va fer el gol que tancaria un resultat que el col·locava líder de la classificació. Aquest darrer gol va ser aconseguit per Robert (5-2). La resta de la segona part, va estar dominada pel Vilassar. La Juventus gairené no va va crear perill a l'àrea local, mentre que el Vilassar Dalt va tenir algunes ocasions clares per fer el 6-2, que no va arribar, com per exemple, una ocasió de Sergio que ha aturat el porter, i un xut de Granero que s'ha anat fora per poc quan tothom ja cantava el gol. Al final, el Vilassar Dalt es va haver de conformar amb el 5-2, resultat més que suficient per situar-se el més amunt a la classificació.

L'únic inconvenient que hi podem trobar és el fet d'haver rebut 2 gols. La setmana que ve, el Vilassar Dalt juga a Sant Adrià del Besòs, contra el Sant Gabriel, on intentarà defensar sigui com sigui el seu liderat buscant la victòria, que es presenta difícil veient que el Sant Gabriel també està en un bon moment de forma.