INFANTIL 'C' - ÀLEX FIGUEREDO

21.04.2014 14:32

JA T'ESPEREN ÀLEX!!

David Casany - El darrer cap de setmana ens va deixar una de les imatges de la temporada: la de l'Àlex Figueredo i tot l'Infantil C lluint una samarreta en la què hi posava un "Suerte Àlex! T'esperamos!". Recordem que l'Àlex, porter de l'Infantil 'C' estarà de baixa uns 8 mesos a causa d'una lesió a la seva espatlla. De fet ja hi ha dia per a la operació: aquesta intervenció, que es tractarà d'una artroscopia a la seva espatlla, es durà a terme el proper 30 de maig. Des de llavors fins al dia de la seva recuperació total el jugador ja sap que no estarà sol i això ho sap perquè en els darrers dies ha rebut els ànims i recolzament de moltíssima gent. D'entre aquesta gent: el seus companys d'equip. 

 

Aquí us deixem la nova entrevista a l'Àlex Figueredo al 'Fora de Joc'. En aquesta ocasió ens parla sobre les reaccions que ha tingut el seu entorn envers a les seves paraules en l'anterior Fora de Joc. Recordem que en un anterior programa l'Àlex parlava al voltant de la seva lesió i serien molts els qui li mostrarien el seu suport (ell ens parla de l'insti, del club en sí, el seu equip, etc.). Per últim afegir que en aquesta nova entrevista l'Àlex es va emocionar al afirmar que quan va veure les samarretes "no sabia si plorar o riure" i que no és només la imatge del diumenge "sinó que també el dia a dia, perquè m'ajuden molt". També en aquest tram final del programa parla el seu entrenador, el Pedro Quijada. Aquest deixa ben clar que el què li espera a l'Àlex "serà un camí dur però un camí ple d'aprenenatatge" i que en aquest camí està segur que "es sentirà sempre recolzat, tant per la seva família com pels seus companys d'equip, els qui, per cert, ja l'esperen".

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode