FC ARGENTONA 2-1 CE VILASSAR

23.05.2016 22:13

AMB VIDA FINS AL FINAL…

  • El Primer Equip queia per la mínima a un dels camps més complicats de la lliga
  • L’Argentona dominaria la pràctica totalitat del partit però en cap moment sentenciaria
  • Un gran Nico sota pals faria que els nostres arribessin fins al darrer sospir amb possibilitats
  • Amb el 2-0 en contra, Àlex Lara transformava un penal (2-1) que obria l’esperança d’empatar

 

"Amb vida fins al final". Possiblement aquest seria un bon titular per descriure tant el partit a Argentona com també aquest darrer tram de la temporada. Un darrer tram de lliga on, malgrat les baixes (lesions i sancions), els nostres estan competint tots i cadascun dels partits. D’altra banda, també “amb vida fins al final” del partit a Argentona, un camp complicat (tercer classificat) i on els nostres van saber patir per arribar al darrer sospir de l’encontre amb possibilitats de puntuar. Cert és que gran part de culpa en va tenir Nico Renom: el porter verd i blanc va aturar almenys 4-5 ocasions molt clares de gol d’uns locals que, per moments, van arribar a desesperar-se.

Els locals, però, van seguir insistint i abans del descans i entrant al tram final del partit sí que van aconseguir marcar i van arribar a posar el 2-0 en el marcador amb dues jugades ben diferents. La segona d'elles, amb un espectacular golàs de tisora.

Un diferència molt curta que també convidava als de Bruno Novkovic a no marxar del partit i seguir intentant-ho. Dani Rodríguez, de fet, tindria una claríssima ocasió abans del 2-0: el seu xut impactava al pal i marxava fora; una ocasió que bé podria haver significat el 1-1. 

Abans (al primer temps) el propi Dani i també Pol Gisbert tindrien dues clares ocasions per marcar però va faltar encert en la finalització.

 

Amb el 2-0 els nostres es llençarien a l’atac i l’Argentona en contraatacs podria haver sentenciat però en cap moment tornaria a marcar. En canvi els nostres, que tindrien 2 o 3 arribades força clares acabarien trobant el camí del gol des dels 11 metres: Lara transformava un penal i deixava tot obert pels darrer sospir de partit. El cert és que fins al xiulet final no hi van haver gaires ocasions i el poc temps afegit per l’àrbitre no va permetre que arribéssim a tenir arribades clares a la porteria local. Així, amb el 2-1, es tancaria el darrer partit lluny de Vallmorena d’aquesta temporada 15/16.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS 3CAT4

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode