CF PINEDA 1-1 JUVENIL 'A'

25.10.2010 18:18

El Juvenil A va perdre els primers punts al empatar a 1 davant a casa del Pineda

El partit en sí va estar totalment dominat pel Vilassar Dalt de principi a fi. Els vilassarencs van començar molt fort, fent el primer gol al minut 3, gol de Pau, qui va aprofitar una passada en llarg per marcar a porteria buida després de superar al porter (0-1). El Vilassar Dalt no va abaixar la intensitat i va seguir jugant bé, buscant el 0-2, però  no va tenir sort de cara a porteria.

Els 20 primers minuts del partit doncs van ser de clar domini dels verd i blancs. Però aquest domini inicial es va esvaiir durant els darrers 20 minuts de la primera, parcial en què el Pineda va estar una mica millor però no va poder marcar perquè la defensa del Vilassar també va estar molt i molt atenta a les possibles jugades de perill dels rivals.

La segona part va tornar a estar clarament dominada pel Vilassar Dalt, sobretot els primers minuts, en els quals va gaudir de fins a 3 ocasions molt clares per fer el 0-2. El Pineda es seguia defensant però en cap moment semblava que pogués posar en perill la victòria d’un equip visitant que buscava amb molt desencert el gol de la sentència. Però l'equip que perdona, molts cops ho acaba pagant, i això és el que li va passar al Vilassar Dalt el passat dissabte. El Pineda Mar va poder empatar a la sortida de l’únic còrner del partit per als locals.

Amb el 1 a 1 al marcador i tot i la decepció que suposava rebre aquest gol en jugada d’estrategia, el vilassar no va abaixar els braços i va intentar la heroica en els darrers 10 minuts de matx. Al final es va gaudir d’alguna ocasió clara però res de res.

Un punt i cap a casa. Encara que la sensació és més aviat la d’haver perdut dos punts i no pas haver-ne guanyat un.